Přejít na obsah

Výmena drážkového remeňa alternátora

Doporučené příspěvky

Ano bola to ona ale lepsie mi posluzili na to upinacie kliešte.

Este sa opytam.. Ked som menil tento remen nevsimol som si nikde, ze by bolo značenie smeru otacania. Je jedno ako som ho zalozil? Niekto tu pisal, ze to jedno nie je, ze ma smer ktorym sa ma tocit, no ja som nic take nevidel na remeni :-/

Odkaz ke komentáři
jenuzave.jpgTo som si vydýchol. Nechcelo by sa mi to znova rozoberat a zistovat ci som to dal spravne. :-).... Inak mam remen a rozlozenie kompotentov ako je na obrazku, cize o tu dokreslenu kladku navyse a remen jednostranný, dĺžky 1432mm. Sranda je ale, ze ked som ho kupoval, tak v dvoch predajniach mi povedali ze taky remen sa do O1. 1,6 nedava :-D.. ake mate vy? 1,6 74kw. Myslim tiez mate tu kladku tam?
Odkaz ke komentáři

Takový řemen jaký uvádíš ty jsem nenašel, ale měl by tam být řemen dlouhý 1195mm!!! http://www.cc-autodily.cz/remen-alternat-octavia-2?brand=SKODA&model=OCTAVIA nebo http://www.cc-autodily.cz/remen-alternat-octavia-1?brand=SKODA&model=OCTAVIA a řekl bych, že jak to máš napalovaný, tak je danný špatně, správně má být tak jak je namalovaný originálně :blink: a jestli se používá dvojitý drážkovaný to netuším, musel bych se podívat... :)

Odkaz ke komentáři

Teda takové rozložení řemena jsem taky ještě neviděl. Vždy jsem viděl tak jak je to na tom obrázku origo a s oboustraně drážkovaným řemenem. V tvém případě když na ten obrázek koukám tam může být jednostraně drážkovaný, ale proč to máš takhle netuším. Ta kladka je tam nějak navíc.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...