Doking Odesláno Říjen 18, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2013 Potřeboval bych rychlou radu,které koupit. Rok výroby auta je 2002,combi,1,9 TDI,Alh Potřebuji rychle koupit nějaké sklo,(resp i s tím plastem,co je součástí),abych s tím mohl ještě dnes odjet. V Auto Kelly jsem našel,nejspíš to co potřebuji,ale nejsem si jistý. http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp1Eh3X4ZlNBqYzs4FQuEaeK6A14pkQ05oUJvn6WBHbx6eNS/2qC9ZYBfIrg9fVfuXXecs7TiVY5XUBI1FH57J1AkamkGKW4/hI7w/4IbbreKOkxVTN6kch8s8qxOrflfgqk3S4Y0I5+GvU1BXvkiKC5QAMH5mWqzll0eg2W6YL/Bix5xcxi3bHQ4n+96UocqjtXUTL5Cwzm+BziAMGhK7+8EkyspClwarQs5L4hawDOI Opravuji,nejde mi sem vložit dva různé funkčí odkazy. Tak upravuji dotaz jen na to,zda se tvarově,či délkou lišily zrcátka na Octavii 1,do roku 2002? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 18, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2013 Prvni okty meli pravy maly,ale muze se dat aj to velky.Jen nevim jak je to konektorama jestli je rozdil face a predfl... Jinak v Kelly by ti smad mel umet dat to spravne ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doking Odesláno Říjen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2013 Prvni okty meli pravy maly,ale muze se dat aj to velky.Jen nevim jak je to konektorama jestli je rozdil face a predfl... Jinak v Kelly by ti smad mel umet dat to spravne ne? Díky,no měl by mi umět poradit no,jen to mám komplikovaný o to,že tam pojedu jiným autem než na které to potřebuji,to bych jinak strávil den jen ježděním po Praze. Podle jejich vyhledávače a třídění,to vychází na tenhle náhradní díl. Tak tomu budu asi věřit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 18, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2013 Tak on to v katalogu vidi kam to pasuje ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doking Odesláno Říjen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2013 Díky,už je to vyřešeno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr SR Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 dneska jsem se vrátil z nemocnice, šel jsem se podivat na auto obě zrcátka nemocná (navštívil je vandal) mám elektriku el mechanismus ok nevíte zda se dá el mechanosmus nacpat do mechanickejch? elektrický jsou drahý :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 (upraveno) dneska jsem se vrátil z nemocnice, šel jsem se podivat na auto obě zrcátka nemocná (navštívil je vandal) mám elektriku el mechanismus ok nevíte zda se dá el mechanosmus nacpat do mechanickejch? elektrický jsou drahý :-( A co vrakáč, já tam kupoval pro kámoše po pětistovce Upraveno Prosinec 27, 2013 uživatelem RedDevilCZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Prosinec 29, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2013 Nebo kup druhovýrobu, kupoval jsem el. 500/ks nový. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Prosinec 30, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 V CC-autodíly to není drahý. Já si tehdy koupila dvě komplet zrcátka (elektrika) do foroty, že se jednou budou hodit (a hodily). http://www.cc-autodily.cz/zrcatko-vnejsi-leve-6_6?brand=SKODA&model=OCTAVIA http://www.cc-autodily.cz/zrcatko-vnejsi-prave-6_6?brand=SKODA&model=OCTAVIA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Patrik32 Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 A co zkusit tady: pietro-eshop.cz? Mají tady docela výběr a zpětná zrcátka jsou za dobrou cenu. Já tady už koupil stěrače a tuning světla na mou octávku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr SR Odesláno Červenec 12, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2014 A co vrakáč, já tam kupoval pro kámoše po pětistovce na vrakáči chtěl za manuály 800... ...takže zatim na to kašlu vyřešil sem to lepicí páskou vrutama a pod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Červenec 12, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2014 na vrakáči chtěl za manuály 800... ...takže zatim na to kašlu vyřešil sem to lepicí páskou vrutama a pod. mal som podobny problem s "***" v bratislave..odniesol si to lavy spatak...skusil som dat sekundove lepidlo a drzi to uz 2 roky..ale nemozem do umyvarky lebo mi odpadne ako v jednom pripade :) takze skus bazos..pisal som ti SS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest party_boy Odesláno Srpen 23, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2014 Ahoj, potřeboval bych sehnat na octu 99 obě zpětná zrcátka. Má cenu kupovat to nový někde v kelly, aci apod.? Rád bych aby to něco vydrželo. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honsek 89 Odesláno Prosinec 9, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 Čau kluci sháním na svojí octu levé sklo zpětného zrcátka,ale potíž je v tom že mam r.v. 04 collection(tudíš mám Modrá antireflexní skla.Sháním to po internetu a nikde na to nemohu narazit, jeliož přestalo vyhřívat.Díky za rady a odkazy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest bismarck Odesláno Prosinec 10, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2014 Nevite, jestli budou v servisu schopni napojit nahradni dil el. ovladaneho zpetneho zrcatka namisto el. ovladaneho vyhrivaneho zrcatka? predem diky za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikyna87 Odesláno Duben 18, 2015 Sdílet Odesláno Duben 18, 2015 Ahoj všichni, chtěl bych dát na octávu malé levé zpětné zrcátko. Nevíte zda tam pasuje z VW Lupo- příp. nějaká úprava???Díky za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.