Přejít na obsah

Moje černá Oktávka

Doporučené příspěvky

• o 3 měsíce později...

Když tady čtu o tom ledu - v pondělí na D1 u Jesenice najel kamion a jak zrychlil, začaly z něj padat brutální ledové kry přímo na kolem jedoucí auta...málem hromadná nehoda jak někteří panikařili, což se jim ani nedivím, ale řidič kamionu-profesionál si jel vesele dál a ještě si u toho spokojeně kouřil...

Odkaz ke komentáři
  • o 9 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...

Stačí číst pravidla nebo to, co se píše hned vedle "nahrávacího okýnka" a ušetříte všichni práci nám i sobě.

Už jsem to tu někomu psal, jak se strašně třeseme na to, abychom někomu mohli smazat fotky nebo zamykat duplicitní topicy a večer se nad tím v admin sekci bavit...kdo to nepochopil, byla to ironie.

Odkaz ke komentáři

jeste bych dodal ze olaf je modem odjakziva

je to jednoduche, forum ma nejaka pravidla a kdyz s nimi mate problemy neni zbyti a muzete jit jinam, ale pokud chcete aby to tady fungovalo tak je musite respektovat, ostatne jste je stvrdili pri registraci...

takze nevim co je za problem..cist snad umi kazdej jinak by nemohl psat na forum ne?

Odkaz ke komentáři

1)

Se tady omlouvám že jsem si nepřečetl nová pravidla a nevšíml jsem si toho rozližení pod okynkem.Jen jsem koukal na těch 32 MB.Což mi přijde divné,ale asi to tak má byt.Nejsem odbornik.

2)

Nevím proč se tu hned objevuji věci tipu jestli se mi tu nelibí ať jdu jinam. Kbyby se mi v této společnosti nelibilo, tak jsem nepřecházím ze škodahome.PROSTĚ JSEM SI TOHO NEVŠIML.Vy jste jste neomylní?

3)

Tak nic jsem si jen povzdechl, pokud to někoho uraži omlouvám se mu.Vice meně to byl stejně "duchaplný" přispěvek jako ty Vaše kde mi píšete že tu nemusím byt atd.Kbybych s tím nesohulasil, tak tam fotky třeba nechám,ale souhlasil jsem a napsal jsem ok.

Tak asi tak.

Ještě nějaky problem?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...