Přejít na obsah

Strieborné "sériové" COMBI ®

Doporučené příspěvky

Blatniky - 4000

Naraznik nastrojenej - 3000

svetla - 3000

Maska - 1000

Lak i s kapotou tak - 12000

+ nejaky drzaky kdyz budou tamty ulamany a pomocnej material atd a prace dejme tomu tak? 10 000?

A ses na 33 tkč a pak prodas ty stary dily do 25 se podle me da vejit v poho, ale musis hledat a dlouho schanet, ikdyz ted sem koukal posledni 2 tejdny na netu a je toho zrovna dost, sehnal bych to za tyhle ceny. Jeste muzes usetrit ze nebudes lakovat kapotu a nebo schanet v barve

Upraveno uživatelem zikmeister
Odkaz ke komentáři

nárazník mám lacnejší ako píšeš, svetlá tiež, ale ešte zadný nárazník, zadné svetlá, lišty, spätné zrkadlá.... a všetko to dať do farby...

dať ešte teraz cca 800€ do toho sa mi moc nechce, vrátane laku... to čo by som predal nerátam, v nárazníkoch sú diery po parkovákoch, čo je dosť veľké mínus, aj keď mám rok staré čočkové svetlá, je to kopec prachov, takže kašlem na to :)

Odkaz ke komentáři

To je fakt :D Problém je v tom, že dneska je ti k ničemu to za co se bojovalo tenkrát. :) Ale jo, samozřejmě, ale i tenkrát se bojovalo za vládu a nerostné bohatství, ať už zlato, vodu, nebo pole, či uhlí, je to fuk.

Upraveno uživatelem vevca
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Co vam poviem... Rychlo sa veru nevyplaca :( odteraz max 169 a aj to len na rovnej ceste... :D<br /><br />@gracho: presne tak...<br /><br />@lubinob: tam je ecv auta na ktore sa obuvaju... Teraz je tam nieco ze: SE... A predajna cena v akcii 500€ :P<br /><br />@stickler: ziadna vymena nebude ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...