vittorio Odesláno Říjen 25, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2013 Termín : 29.8. - 31.8.2014Hlavní den srazu : Sobota 30.8.2014Místo : Autocamping ŽamberkVíce zde :XXXX v úpravě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš H Odesláno Červen 3, 2014 Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 Už se těším už aby to bylo nemůžu se dočkat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Bude chodit nějaky potvrzovací mail? Kde mam zaplatit vjezd a nejaky souhrn? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 jj bude máš to tam napsany :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 šefe včera jsem se příhlásil přes stránky a nepřišlo mi nic na mail co kde zaplatit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 vydrz bude to chodit ve vlnach, stejne jako u ostatnich klubovych veci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Taky vcera rezervovan termin od patku do nedele s rodinkou konecne Uz ted se tesim bylo tam fajne a to misto je proste super pro rodinnu s detmi,fakt dobrej kemp Vitto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Siegel Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 škoda že to je přes Barum rally Zlín ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Kazdemu nevyhovis :) je na kazdem z nas co si vybere no ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 tiež registrovaný, chatka dúfam že sa nám ujde a neskutočne sa teším na najlepší víkend v roku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 barum rallye je kazdy rok, holt si musite vybrat, ono tech terminu je malo a akci pozehnane, neda se svitit :( jinak za ty tri dny 62 registrovanych...musim to dat zitra dokupy protoze nam dosla asi ubytovaci kapacita v chatkach, uz mam nejaky dalsi chatky a bunky jako vzdycky a nekteri pujdou misto do chatky, do karavanu :) pak mam jeste pokoje, jsou drazsi, ale jsou :) zitra se na to vrham a davam do kupy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Super!Dej vedet co a jak pokud by byl i nejaky pokoj kde je socialni vyuziti primo na pokoji vzal bych to misto chatky jedu s manzelkou a 2.letou dcerou tak by to bylo mozna lepsi,pokud ne tak aspon chatku bez dvouposchodovek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš H Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Jak mám chápat při registraci Počet porcí? Mám to tam 2x . Kdyby to bylo jednou chápu ale dyž to tam je 2x a oboje musí být vyplněný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Clint Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Asi chyba v Matrixu, také mi nejde provést registrace (server zaneprázdněn), zkusím tedy vyplnit oboje pole s porcemi, i když to chci jen jednou.... Jo tak to prošlo. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Kluci já ještě uvidím. Mám přes léto opci na dlouhodobou spolupráci s AUDI, tak musím počkat jak se to celé vyvine a kterým směrem se to bude ubírat. Každopádně jakmile budu vědět víc, tak se registruju, příp. dám vědět jinými komunikačními kanály. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 5, 2014 Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 Sakra,musis prijet! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 5, 2014 Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 Honza to má povinné, když už jede hlavní pirát Klint :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 5, 2014 Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 Nejlepsi budu kdyz prijedou vsichni ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PANCHO Odesláno Červen 5, 2014 Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 no ja jedu:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Červen 5, 2014 Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 Chlapi já pojedu také :) ale nikoho z Vás neznám osobně tak mám takový strach, abych tam víkend neseděl sám :D možná je to blba otázka, ale z toho jedinyho mám strach :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 5, 2014 Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 ja byl poprve taky na sobotu,nikoho jsem neznal jen tady podle nicu a musim rict ze ten den utekl jakbych tam byl 2hodky ;) takze se urcite neboj!Nestacis ani se vsema pokecat to by muselo trvat tak tyden ten sraz! ;) ver mi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červen 5, 2014 Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 Tam se seznámíš ani nevíš jak :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 5, 2014 Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 Registrováno, už se s rodinkou těšíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Červen 5, 2014 Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 Super :) registrace taktéž proběhla. Ještě sehnat kola at nedojedu na plechu ^_^:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Radess: Lepsi na plechu nez bez kol ;) Jinak u nas taky uz registrovano ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Chlapi já pojedu také :) ale nikoho z Vás neznám osobně tak mám takový strach, abych tam víkend neseděl sám :D možná je to blba otázka, ale z toho jedinyho mám strach :) Takhle jsme tam začínali kdysi všichni, neboj.. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Chlapi já pojedu také :) ale nikoho z Vás neznám osobně tak mám takový strach, abych tam víkend neseděl sám :D možná je to blba otázka, ale z toho jedinyho mám strach :) Pivo na kopernika to jisti jeste budes litovat zes nas poznal .... nebo ze by mezimesto party ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 A dej pokoj s meziměstem! :D :asie: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 tak letos opět bez nás. Termínově to nevychází. Tak si to hezky užijte, nedělejte ostudu děti a třeba za rok :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 porce - chyba v matrixu, google no :D princes - OK muzu te dat do apartmanu nad restauraci kempu, cena cca 1000 kc / noc pro dva lidi. mam to prehodit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.