cubecnik Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Prej něco dostanu :D tak se u mě hlaste v sobotu kdo mi dá 200 bokem a není na seznamu tak jí dostane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Sejvi tiež mám ešte web z minuloročnej na aute.. ;) u mňa platí to isté čo u cubecnika.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Hele hele najdi si svůj business na car part 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 vsak on ma svuj na Slovensku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaby Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 To ji zase dostanou protekčně Kaby a Sejvi, já chci taky samolepu :'( ... Slibuju ze členský poplatek budu platit včas :-DDDD ViktoreMrty neni to o protekci ale o tom kde pendlujes s autem.... Napr. Ja jezdim chomutov - Praha dost casto... Stat mi auto u baraku jako Sejvimu tak se stydim si tu samolepku vzit... ;-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 Taky se hlásím o samolepku pro Plzeňský kraj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 a je to tady :D rikam, ze jich toliko nemam :D pristi rok udelame prihlasky, ale to vas bude 100 a to nezvladnu zaplatit :D Kaby : No tak Sejvi to ma nahnuty teda :D Potrebuju presne jak rika Kaby, lidi co s tim autem jezdi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 No tak..., do prace jezdim autem. Litomerice jezdim kazdou chvili, ted jeste vozim Katu do UVN Praha. A hlavne ted pojedu autem na finale do Brazilie... Ale je pravda, ze jezdim strasne rychle a ridici maji problem s prectenim textu, proto nemas tam nejaky VETSI font..? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 seš tedy pirát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 jsem rad za to ze konecne priznali a dal drzi to ze je dulezite vybrat penize ne body 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 pristi rok udelame prihlasky, ale to vas bude 100 a to nezvladnu zaplatit :D Potrebuju presne jak rika Kaby, lidi co s tim autem jezdi ;) Neměl bych problém s tím, Ti poslat nějaký peníze za výrobu nálepky na svoje auto ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 vim vim, nektri jste ochotni to uhradit, ale to zase se malicko prici mne.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 nemam problem aj zajistit u nas vyrobu nekolika kusu tech polepu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 Seznam :Vittorio - praha, stredocesky, libereckyMartyp - praha, stredocesky, libereckyBaurak - cela CRKaby : praha, stredocesky, usteckySejvi : stejne jako kabyDurda120 a spooky : jihoceskyVasi : vysocinaKetys : olomoucky, moravskoslezskyPrinces : moravskoslezskyMaros : moravskoslezskyDakie : stredocesky, libereckyHalbi a Lupino : kralovehradeckyMarekstod a kracco : plzenskyAlessi a fido: jihomoravsky a brnoLubinob : senica plus cesty do brnaHans26 : stredoceskyV zaloze mrty pro ustecky a dzordzino pro prahu a okoliPotrebovali bychom jeste vysocinu, moravskoslezsky posilit, zlinsko, olomoucko a kralovehradecky v okoli zamberka (asi vyberu lidi, kteri jedou na sraz a jsou zntechto regionu) zbyva uz jen asi 5 nalepek krom tohoto seznamu. Karlovarsko je dost znruky tam to vidim blede s dojezdem nekoho :(Kdyztak se sem napiste, zitra to jeste muzu poslat, pak uz nemam sanci :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 Diky sefe ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 Jezdím často trasu Plzeň -Mariánské Lázně... takže kousek Karlovarského kraje... občas trasu Plzeň - Karlovy Vary... takze o reklamu ve Varskem kraji nude částečně postaráno :-) *bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 ok pridavky :) honzajs - moravskoslezsky a dovali to i prioncesovi a ereskovi capinoLB - liberecky marekczek - kralovehradecky (zatim mi nepotvrdil :) ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 Já jezdim Olomouc a vesnice okolí ...tak nevím zda se ti to vyplatí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 ha zrovna jsem ti psal mail :D olomouc a okoli beru, to mi chybi pisu si te :) dikys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 Supeeer ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
liknysek Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 tak já bych si dal nálepku taky :-) Sem ze Žamberka a jezdím okolí + jednou za čas Hradec a Praha :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 šéfe kdybys ještě potřeboval posílit Ostravu tak přibal Princesovi i nálepku pro mě, jezdím po Ostravě a po vesnicích směrem k Novému Jičínu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 liknysek : tobe sem psal, jelikoz si ze zamberka at mame lokalniho kosin : uz sem to ted rozdal vsechno, kdyby mi zbyla, ozvu se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_Tomas_ Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 nebude Baurákovo sámoška poněkud křečovitá na Seatu? Nabízím ti Lagunu pro prezentaci :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 baui mel uz loni tim ze lita po cely republice kdyby to u nas ve firme nebylo problemem, tak to mam na svy octe taky, ale bohuzel. ta najezdi 4k mesicne nejmin no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaby Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Ja bych ji mohl nalepit tak mozna na sluzebni boudu v ktery budu zrovna stat :-D Ja bych ji mohl nalepit tak mozna na sluzebni boudu v ktery budu zrovna stat :-D Ja bych ji mohl nalepit tak mozna na sluzebni boudu v ktery budu zrovna stat :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Kaby TVL na kolik služebních boud by jsi to chtěl lepit... :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Na tři minimálně :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Seznam : Vittorio - praha, stredocesky, liberecky Martyp - praha, stredocesky, liberecky Baurak - cela CR Kaby : praha, stredocesky, ustecky Sejvi : stejne jako kaby Durda120 a spooky : jihocesky Vasi : vysocina Ketys : olomoucky, moravskoslezsky Princes : moravskoslezsky Maros : moravskoslezsky Dakie : stredocesky, liberecky Halbi a Lupino : kralovehradecky Marekstod a kracco : plzensky Alessi a fido: jihomoravsky a brno Lubinob : senica plus cesty do brna Hans26 : stredocesky V zaloze mrty pro ustecky a dzordzino pro prahu a okoli Potrebovali bychom jeste vysocinu, moravskoslezsky posilit, zlinsko, olomoucko a kralovehradecky v okoli zamberka (asi vyberu lidi, kteri jedou na sraz a jsou zntechto regionu) zbyva uz jen asi 5 nalepek krom tohoto seznamu. Karlovarsko je dost znruky tam to vidim blede s dojezdem nekoho :( Kdyztak se sem napiste, zitra to jeste muzu poslat, pak uz nemam sanci :( Viktore já jsem z Ústeckého :D ale hodně často se pohybuju na jihu i západu :D, takže reklama bude i tak :D hlavně na srazech ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.