marekczek Odesláno Červenec 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2016 (upraveno) ale bmw s X drive není bmw, to bys mohl vědět. a autosalon na primě to je taková fraška. radši koukej na youtube na garáž, na Rostu apod. bohužel no, taková je realita. Upraveno Červenec 24, 2016 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červenec 24, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2016 Však já koukám na Rosťu, jen to ráno hrálo v televizi u snídaně a zarazil mě ten plandající blatník :D u auta za 1 a čtvrt mega pěkny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2016 Pro roberta75: Antena http://www.escape6.cz/alu-auto-antena-foliatec-xs-cerna-delka-51mm-id196285/ Krytka tlumice: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0412359-krytka-predniho-tlumice-skoda-4205.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 31, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2016 Marek to blbnutie okna spolujazdca robi aj mne ... dnes auto na slnku a okno blbne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2016 (upraveno) :) ale Hoblík psal, že si vymýšlím a řeším píčoviny :))) já proti tomu autu nemám skoro nic, za ty prachy prostě lepší auto není a nebylo v rámci poměr cena/ vše, ale tyhle závady už mě fakt pijí krev. Upraveno Červenec 31, 2016 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 31, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2016 Ak ti to odstrania alebo pridu na to co to robi prosim ta daj info nakolko ma to tez serie :D celu druhu stahovacku doma este mam takze keby tak vymenim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 31, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2016 mareczek nebyl ty jsi hujer:-) ten taky tak hezky hlasil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2016 nevím na český filmy nekoukám, to byl vždycky kýbl nudy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
suri Odesláno Červenec 31, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2016 ty si nuda bude to motorček sťahovačky , celkom bežná závada FL Octavií 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 31, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2016 Suri dik za info :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Srpen 2, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2016 ty si nuda bude to motorček sťahovačky , celkom bežná závada FL Octavií Myslíš motorek ve dveřích spolujezdce? Dělá mi to taky to samé.. Je o nervy pak zavřít okno . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2016 Kvalita no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Srpen 2, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2016 Mne to zatial prestalo robit, no vystriekal som tie gumy kade jazdi okno silikonovym olejom tak uvidime 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Srpen 3, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2016 Však počkej až ti na to začne prát slunce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Srpen 3, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2016 Ved uvidim, kazdopadne mam doma celu stahovacku tak by som vymenil aj motorcek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2016 Uz se to zas loupe jinde. Paneboze, fakt neumějí lakovat :) to se loupe asi ten rozstřik laku :D a do smerovek sem nahazel ledky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2016 tak dnes vyměněny silentbloky u ramen, byly celkem k.o po 72000km., dále byla volná nápravnice a udělaná geometrie, která byla celkem ok a srovnaný volant, hold moc asi krouhám zatáčky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
suri Odesláno Srpen 31, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2016 vidíš to ...silenty som menil aj ja pri 68000km ale je pravda že im vizuálne ani pajsrom nič nebolo , druhá pravda je tá že s tým jazdím od nova a cítiť rozdiel po výmene je riadenie okolo stredu pevnejšie dnes som prezmenu vymenil silentblok prevodovky ktorý niekto vo výrobe utiahol dokriva , som veľmi zvedavý či to porieši môj problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2016 Jj verim. Z vyroby se toho dat podelat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2016 Jenom takový menší poznatek. Tak jsem skoro 2 měsíce jezdil s tím škodováckym "sportovním podvozkem " na 19" kolech BBS o rozměru 225. No už bych je znova na oktavii 2 nechtěl, protože v malých rychlostech posilovač prostě větší kolo nezvládá, slabší dynamika vozu než na 17" kolech a to jsou BBS kola stejně těžká jako moje 17", o hodně menší komfort, hold na to O2 tenhle nízkoprofil není úplně dělaný. 19" kola na denní ježdění na O2 opravdu moc nedoporučuji, alespoň z mého pohledu. Na občasné ježdění proč ne...U MQB aut jako je Golf R, Cupra(s čím jsem fyzicky jezdil)na 19" kolech s adaptivními tlumiči jezdí o hodně lépe a i posilovač lépe funguje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2017 Tak pekáč furt nějak jezdí a nic zajímavého se na něm neděje a nebude dít... za nějakých cca 45000km sem oddělal přední kotouče i destičky, tak sem koupil z Clubsportu S. Přibylo krásné logo greenline :) a o víkendu jsem se byl sklouznout na Mostě, jel sem normální tempo, žádný 100% brždění apod... Holt je to slabý, velký, těžký a celkem nudný. Ale jak se říká, člověk má jezdit se vším co je :) https://www.youtube.com/watch?v=XnxDMDTvRIA Pak si někdo koupil O3 RS 230 předraženou a ještě jezdil hůř než já a zpomaloval čas :D https://www.youtube.com/watch?v=z7mSqqDVSI4&feature=youtu.be a trošku jsem pobral odpadky z Mostu :D cizí kousky pneu se mě přilepili na zadní obě pneu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Duben 19, 2017 Sdílet Odesláno Duben 19, 2017 No vidíš, ještě několik výletů na okruh a přivezeš si pneu s plným vzorkem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 2, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2018 Děkuji Ozimu za dovoz sedaček až ze Zlína :D Konečně trošku lepší sedačky... boční vedení by mělo být automatické u každého moderního auta... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Únor 5, 2018 Sdílet Odesláno Únor 5, 2018 rádo se stalo :palec: pěkná práce, ale porad si prvni kdo meni elektricke sedacky za normalni... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Únor 5, 2018 Sdílet Odesláno Únor 5, 2018 Ahoj, odkial mas tu chromovu listu na kufri? A logo Greenline kupim asi len v SKodovke alebo je lacnejsia alternativa? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 5, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2018 1x dozadu a 1x dopředu: https://www.obautodily.cz/skoda-octavia-ii-facelift-zadni-napis-octavia-greenline-original-2330cz199/ jde o to jestli máš myslivce nebo liftback https://www.obautodily.cz/skoda-octavia-ii-sedan-dekorativni-spodni-lista-patych-dveri-original-chromova-1439cz296/ https://www.obautodily.cz/skoda-octavia-ii-combi-dekorativni-spodni-lista-patych-dveri-original-chromova-1125cz296/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Únor 5, 2018 Sdílet Odesláno Únor 5, 2018 dik moc pomohl si :) ten napis greenline dopredu na masku je identicky so zadnym? cize sa tiez len nalepi? a medzi mriezkami masky ostane lepidlo - predpokladam obojstranna paska ?? alebo ako je to riesene? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 18, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2018 Jj oboustranka nebo to prilep vterinakem ci mamutem.. je to easy... jj napis je asi stejny. V 5. 2. 2018 at 11:18, OziToretto napsal: rádo se stalo pěkná práce, ale porad si prvni kdo meni elektricke sedacky za normalni... :D Jojo ja sem byl vzdycky divnej, blbej a jinej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kinzii Odesláno Březen 3, 2018 Sdílet Odesláno Březen 3, 2018 No to je mazec pekna kara at slouzi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 30, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2020 Kdyby jste někdo chtěl, tak auto budu mít za měsíc na prodej.... napínák je furt ok po 120 000km a žere na 10000km cca 0,5 litru, což je uplně v pohodě u tsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.