kolomlyn Odesláno Říjen 28, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 (upraveno) Zdravim všechny! Chtěl bych se taky pochlubit s mou koktou , kterou jsem si pořídil v červenci 2013.Jedná se o dvojkovou Octavii Combi, pod kapotou jí chrochtá 1.9 TDi se 100 poníkama a má nalítáno 220tkm. Rok výroby to je 2005 dovezená z říše, výbava ambiente (parkáče vzadu, climatronic, 10x airbag, loketka přední a zadní) ... jsem spokonej! A žere krásných 4,3 - 4,5 l/100km, osobní rekord je 3,5Dovezená byla bouraná na pravé zadní dveře a blatník, to se vše opravilo a za 14 dní jel otec na houby, co se nestalo - poškrábal o větev dveře co byly bourané a nalakované Hned jak byla na dílně tak se vyměnily kapaliny, filtry a rozvody. Jen co dělá ještě neplechu je dvouhmotový setrvačník, octa byla v říši služebák v hotelu, tak ji asi nešetřili, ale zatim to řešit nebudu.Provedené změny- mračítka v barvě vozu- výměna rádia STREAM bez MP3 za Audienci s MP3- dekor lišty v interiéru ze stříbrné barvy na origo Škoda karbon maketuBudoucí změny- chtěl bych si na léto pořídit nějaké větší kola 17" na styl Pegasus, nyní to sedí na 15" 195/65- nový znaky- přidat do stáda pár poníků- podložky (2,5cm vzadu, 1,5cm vpředu) - černá lesklá střecha, křídlo a zrcátka (lak) Upraveno Únor 11, 2015 uživatelem kolomlyn 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Říjen 28, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 autíčko pekné nech slúži bez problémov ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kolomlyn Odesláno Říjen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2013 Díky ;) jede krásně, jen ta spojka při rozjezdu no :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kolomlyn Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 tak, 15. listopadu jsem byl na chipuv Praze po doporučení kolegy z práce s golfem V 81kw na 103kw. Dosáhl jsem z 77kw > 103kw. Musim říct, že výkon jde OPRAVDU znát. Akcelerace je fakt úžasná. Spotřeba klesla o 0,5l. Do Prahy z Loun jsem jel za 4,1 a zpátky za 3,6. Zapaltil jsem 2490,- ... měli slevu 50%. po výplatě tam jede kolegyně z práce :D ta má stejnou octu - sedan, akorát nedávno vyměňovala turbo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kolomlyn Odesláno Květen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 (upraveno) mám tu malej update :) V březnu mi odešla spojka :/ prostě jsem dával přednost a měl muziku trošku s volume doprava, koukám na lidi proč na mě tak koukaj :D a když jsem dojel domu, tak slyšim nehorázný randál :D sešlápnu spojku a ticho, tak bylo jasno. Naštěstí během týdne byla vyměněna a teď se mi tam točí Valeo :) Během dubna jsme nahodili nové bačkůrky z L&K edice Cepeus :) vypadaj pěkně, sice bych byl rád za Pegasus, ale stěžovat si nebudu :) až na ty gumy :/ hučej a při nízkých rychlosti 40-50 mi hučej fakt peckově :D jsou oskákaný, starý a z Polska... po tuning srazu je musim vyměnit :D Jinak spotřeba mi stoupla samozřejmě :) byl jsem zvyklej jezdit okolo 4 - 4,7 a teď mi to papá okolo 5,2 - 5,7 Pak tu mám výměna zadního loga, a přemýšlel jsem o FL masce a až na ni dát nové logo... ale co jsem slyšel a četl, tak ten spodek FL masky nějak nepasuje na ten předFL nárazník :( tak to mě teda docela odradilo, tak dám nový logo na tu starou. Pak tu mám ještě doma středový pokličky s novým logem, to se pak taky vymění. pak jsem si nechal udělat pár stickery na zadní okno, moc jsem to nevypočítal s místem :D proto příjdou ještě nějaký aby to mělo nějakou kulturu... no a nakonec něž se prezulo, tak jsem vyčistil kompletně celý interiér, vytepoval sedačky a navonil :) a navoskoval karosérii voskem od Turtle Vax Jinak KONEČNĚ jsem si opravil to otravný pííískání předních oken když se stahovaly... celej tapec jsem sundal a promazal ty stahovačky s olejem, bylo tam toho tolik, že to až nich teklo spodem :D ale pomohlo to, krásnej pocit si stáhnout okna když je vedro bez jedinýho pískotu :D Upraveno Květen 3, 2014 uživatelem kolomlyn 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 tolik se zvedla spotreba ? Ale ty nalepky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kolomlyn Odesláno Květen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 No, ono to bude možná těma gumama taky... :/ na nálepky mi nesahej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Pekny zrcadlo :D si sel z 15" na 17"? To by tak nejak odpovidalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 ja ti je neberu, kolik ti to pridalo koni 1 nalepka ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kolomlyn Odesláno Květen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 jj z 15" na 17" ale budu to přehazovat zpět po tuning srazu carwars :D nemám prachy na nový gumy a nechci aby mi to hučelo... :/ :D hele :D:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 mam taky oskakany, dojizdim je a to (obcasne) huceni radeji vydrzim, dela to jen pri cca 40km/h, zvuk jako kdyz jedes po krajnici dalnice.. na 15" se necitim bezpecne, mam pocit jako kdyz mi chce podvozek utect do prikopa :D za kolik si ty Cepeusy sehnal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kolomlyn Odesláno Květen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 jo, to je přesně ono :D taky okolo týhle hranice to je hrozný :D pak už to přestane, ne úplně ale je to hlučnější než normalně. je pradvda, že auto s těmahle balónama drží fakt peckově. Právě jsem je sehnal zadarmo ^_^ ale i s těma gumama :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Auto máš pěkný ;) A na okna se chystám taky, radši je teď nikde nestahuju, jak to hvízdá. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kolomlyn Odesláno Květen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 (upraveno) Díky :) taky ji máš pěknou, akorát by tomu slušely větší bačkory :P No jako bylo to fakt příšerný... minulý léto jsem to ještě vydržel, ale teď jak začalo zase teplo tak mě to už pěkně naštvalo, tak jsem to prostě rozebral a prostříkal. Naštěstí mam jenom přední v el. nevim jestli to teda dělaj i zadní Upraveno Květen 4, 2014 uživatelem kolomlyn 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Pěkná :) konečně další člen z Ústeckého kraje .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Kluci z Ústecka, až zase někdy pojedeme za rodinou do Rumburka, tak to budu muset načasovat na nějakej váš regionální sraz. :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Každou chvíli máme :) Střídáme to :) Teplice,Děčín, Tedka bude někdy v UnL :) a pak záleží na lidech že se jede i do Mostu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kolomlyn Odesláno Květen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 tak dneska jsem vyměnil přední logo, konečně tam není to oprejskaný starý, který se až loupalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kolomlyn Odesláno Květen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 nálepky v koncové podobě :) konečně to nějak vypadá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 (upraveno) k tomu jen dodat "omg wtf!" :D :lool: Upraveno Květen 7, 2014 uživatelem MaroCZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kolomlyn Odesláno Květen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 dobrý :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Odsuzovat tě nebudu, taky jsem měl takhle polepený okno na golfu. :D Ale u octy néé :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kolomlyn Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 :D já jen doufám, že se nenajde nějakej hajzl, kterej ty nálepky bude chtít a strhne je... :D ale i u octy to je dobry! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 myslim Honzo, ze tohle nehrozi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Odkud jsi je kupoval? Já to měl z jedné stránky na facebooku (car stickers) a toho, že by ti je někdo sundal, se bát nemusíš. :D Když jsem je dával na toho golfa (viz foto, kde to je trochu vidět), tak jsem dal jednu nakřivo a když jsem ju chtěl sundat, tak to nešlo ani pomocí horkovzdušky. :D Takže tímhle se nestresuj :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kolomlyn Odesláno Květen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Kámoš má na někoho kontakt a ten je dělá. Je pravda, že když jsem sundaval jednu nálepku co byla zevnitř, tak jsem měl docela problémy no :D drží to jako sviňa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kolomlyn Odesláno Květen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Včera byl otec s Octou v práci a naskytly se 2 gumy, tak je hodil na přední a hluk o něco klesl, lepší než předtim :D a ještě středový pokličky se vyměnily za nové :) Teď někdy během týdne, budu možná nechávat stříkat střechu na černou. Ještě teda uvidim jaký to bude mít kámoš, kterej tam pojede... prý to je lakýrník ze škodovky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 a co muze tata jeste sehnat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kolomlyn Odesláno Květen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 občas se něco najde no :) když jsem dělal ve škodovce taky jsem měl dost věcí :) pracovat v autoservisu a v pneu má určité výhody :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kolomlyn Odesláno Květen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2014 včera ráno pokořena hranice 230tkm. Za 10 měsíců 10tkm :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.