michaell Odesláno Říjen 28, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 Konečně jsem si koupil auto které svojí modelovou řadou přesně zapadá do hlavního proudu tohoto diskuzního fóra. Ne že by Superb byl špatné auto, ale začal morálně a technicky zaostávat. Výkonově jsem si nepohoršil - 142kW Superba vs. 147kW Octavie RS není špatné skóre. Dost řečí. Král je mrtev, ať žije král !Škoda Octavia Combi RS 2.0 TFSI, vyroben 05/2008, barva modrá Race. Výbava základní pro verzi RS, pouze příplatková 18" Alu kola Zenith. S nákupem jiného vozu starosti nekončí ale začínají, takže jako první úprava byla adaptace USB převodníku který byl v Superbu.Další úpravy se už pomalu rodí v hlavě, ale záleží zejména na času a prostředcích na jejich realizaci.V plánu je:-nové znaky-podznačky pryč-GTI opěrka pro levou nohu-SW úprava motorové jednotky-originální handsfree GSM II-anténa - ploutev-přídavné těsnění motorového prostoru-parkovací senzory-osvětlení pro nohy-osvětlení vnitřních klik-lepší osvětlení kufru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 28, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 Krásná rs Vítej tu a přeji hodně šťastných km jinak dobra volba motoru ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Říjen 28, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 Už jsem ti psal v tématu "Michaelluv šestiváv" ale zkopíruju to i sem: RS je správná volba , mám tu stejnou , ať ti dobře slouží ! Jen nerozumím co je to "přídavné těsnění motorového prostoru" ? To je tapec na kapotě motoru, který tam z výroby nemáme, nebo něco jiného ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Říjen 28, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 Máš ji moc hezkou, plány taky hezké - tak ať slouží! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Říjen 28, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 Už jsem ti psal v tématu "Michaelluv šestiváv" ale zkopíruju to i sem: RS je správná volba , mám tu stejnou , ať ti dobře slouží ! Jen nerozumím co je to "přídavné těsnění motorového prostoru" ? To je tapec na kapotě motoru, který tam z výroby nemáme, nebo něco jiného ? toto myslíš :) je to na utesnenie medzisteny a kapoty :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michaell Odesláno Říjen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 JJ. TO je ono ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 28, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 Pekná.. RS modrý kombík je najkrajší.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michaell Odesláno Listopad 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 První úprava: opěrka pro levou nohu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 30, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 pekne :) ešte vymeniť aj zvyšok a bude to paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 30, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 Hezké, také se na to později spolu s pedály chystám - už jen pro snadnější údržbu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michaell Odesláno Leden 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 Další: Light assist 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Leden 15, 2014 Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 Pěknej kombíček...Vítej a užívej! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Leden 15, 2014 Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 Můžu se zeptat co je to za USB převodník a jak spolehlivě to funguje? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Leden 15, 2014 Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 Pomalicky sa rozbiehas :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michaell Odesláno Leden 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 Můžu se zeptat co je to za USB převodník a jak spolehlivě to funguje? Díky Předělal jsem konektor a funguje to obstojně :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Leden 15, 2014 Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 Jo aha, ale to je podle konektorů zapojený místo měniče, že? Tak ten mám zapojenej, takže smůla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michaell Odesláno Leden 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 Jj. Je to místo měniče, ale existujou typy který fungujou i s měničem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Leden 16, 2014 Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 Hezká RS-ka, vítej mezi členy RS, který jsem právě opustil :D :lol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michaell Odesláno Březen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Tak jsem nakřečkoval pár doplňků: Parkovací senzory předek + zadek Handsfree Nokia CK-7W Ploutev + vnitřní anténa na sklo Drobnosti - Měnič napětí 12V-220V, facelift vypínač výstražných světel, nový znaky, plašič na kuny, relátko na silový "S" kontakt Když to dobře půjde, tak většina bude tento týden na autě :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michaell Odesláno Duben 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 Takže ploutev - záslepka je na místě: Plašič na kuny a jiné škodlivé tvory je také namontovaná: A podznačky pryč - na ostro: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 21, 2014 Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 Paradni to mas! ;-) antenu na skle uz mas?Signal se zda byt stejny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gigino Odesláno Duben 21, 2014 Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 Zdarec. Tu plašičku jsi dal na přímo na baterku? Ja jí mám právě na přímo, tudíž jede nonstop a po roce vydává divný zvuky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michaell Odesláno Duben 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 Jj.je na baterce. Zapojit to jinak by to asi šlo - když by neběžel motor - ale je to zbytečná komplikace... Paradni to mas! ;-) antenu na skle uz mas?Signal se zda byt stejny? Antenu mám sice namontovanou, ale ještě není zapojený napájení, takže příjem FM je hroznej :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michaell Odesláno Červen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2014 Po delší době přídávám pár fotek. Jednak díky pánům z firmy PowerChip mám upravenou řídící jednotku a pak také proběhla výměna znaků za nové, zapojení vnitřní antény, montáž handsfree, zapojení parkovacích senzorů a taky trocha údržby: nové brzdy, třetí brzdové světlo a výbojky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 11, 2014 Sdílet Odesláno Červen 11, 2014 Co signál (objektivně)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michaell Odesláno Červen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2014 Na 99% stejnej. Ještě udělám měření síly signálu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka_ai1 Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 Proc jsi nenamontoval origo HF sadu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michaell Odesláno Červen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 Ad origo handsfree: mám v úmyslu si pořídit nový mobil a nejsem si jist jak by to fungovalo, tak jsem zvolil to, co vím že funguje, a co leželo doma :-) Navíc jsem origo jednotku nikde nepotkal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michaell Odesláno Červenec 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 Racionální úvaha nad funkčností handsfree a nákup nového telefonu mne donutila k ráznému kroku. Výměna zařízení :-) Řešením je Amundsen+, navíc jsem se vrátil ke stříbrnému rámečku - RS look:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 17, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 Dobre jsi udelal je peknej tak at slouzi podle predstav 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.