Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Tak, konečně se sešly dobré podmínky a já se dnes mohl pustit zase do práce. Jak je mým zvykem (už posledně, kdysi, když jsem barvil třmeny, jsem si vybral nejteplejší den roku), opět jsem pracoval v parnu (u nás 37°C na slunci), no aspoň to rychle schlo a mám to z krku :)

...Tak jsem sundal kola a z principu vyfotil původní obyč stav...

post-28923-0-39412700-1402248384_thumb.jpgpost-28923-0-58219400-1402248388_thumb.jpgpost-28923-0-10271700-1402248393_thumb.jpg

No a po úpravě první strany (nefotil jsem každou separátně):

post-28923-0-56616800-1402248397_thumb.jpgpost-28923-0-23058200-1402248402_thumb.jpgpost-28923-0-79030500-1402248406_thumb.jpg

...a nakonec rychlé fotky konečného stavu... Na lepší fotky jsem neměl už ani čas, ani náladu, měl jsem toho po 6 hodinách docela plnou pr... no, zuby.. Na fotce stojí auto na pohled jako koza, ale to je způsobeno tím, že jsem stál na nerovném povrchu (pravá strana byla z kopce).

post-28923-0-07659300-1402248412_thumb.jpgpost-28923-0-21703100-1402248417_thumb.jpgpost-28923-0-44634800-1402248421_thumb.jpg

Jsem spokojen (jasně, brzdy by mohly být větší), odstín je dle mých představ (stejný, jako ten červený proužek na masce), snažil jsem se barvit velmi opatrně a poctivě tak, abych bez přetáhnutí nebarvil funkční části (destičky, šroubky, gumičky, apod.), proto mi to dalo tak zabrat. Ještě mi doma leží matně černá barva na náboje, to ale zase někdy příště, dnes bych to už nedal..

PS: špinavého auta si nevšímejte, není nějak čas ;)

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Moc děkuji Luki :pivo:

A měli jste pravdu, díky těm červeným doplňkům na autě (maska, znáčky a teď i brzdy) se podařilo dosáhnout toho, v co jsem doufal - auto má svou "lajnu" a logo firmy je prostě jen něco navíc, takže se to barevně ani nebije. V zelené by to fakt nebylo ono :)

EDIT @feki: jj, jsou černé, už upravené (dělaly se fakt špatně), večer ještě přidám foto ;)

Součástí sady barvy na brzdy je i sprej pro odmaštění. Takže jsem brzdy nastříkal tím sprejem, pak jsem je otřel hadrem a znovu nastříkal sprejem. Ten se hned vypařil a mohlo se barvit :)

Odkaz ke komentáři

zeby na nasej octe doma tie predne brzdy boli tak spinave? :D zadne som natrel pri prezuvani, ale to bol boj ich vycistit od toho brzdneho prachu a toho zoxidovaneho hlinika... na predne som uz nemal nervy... a na felde som zas z predneho strmena osekaval staru farbu sekacom :lol: a ze drzala :D :D

co planujes este po hmlovkach?

Odkaz ke komentáři

No jo, Luki, zase to odnesu já :lol: Však se těš na Žamberk, předmět zábavy už máme přeci vymyšlený, pivo tomu jen dodá šťávu :D

@feki: Buď špinavé :D, nebo barvené od předchozího majitele (byl-li nějaký?). Já je měl docela čisté jednak proto, že mám auto staré jen 1,5 roku a navíc pravidelně při mytí na vapce používám prostředek na mytí kol, takže špína asi taky leze dolů :) Proto jsem to měl až překvapivě čisté :palec:

Jinak plánů je ještě hodně.. Však si počkej, postupně se budou realizovat :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...