Laurin Klement Odesláno Červen 25, 2014 Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 (upraveno) posli odkaz ;) a to ti rezne ta koncovka z Ciny? vzplanuti bych se nebal, ale pokud mas presto obavy, muzes tlumic vyfuku sundat z ulozeni a za tlumicem je jeste kus trubky spojenej sponou na sroub.. to kouknes a uvidis. Upraveno Červen 25, 2014 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 (upraveno) Né, sundávat se mi to celé nechce. Chci si jen vzít rozbrušovačku a říznout - jen mě napadlo, jestli tím zahříváním, nebo jiskrami nemůže nic vzplanout, motor bude samozřejmě vypnutý. K odkazu - jedná se o TUTO koncovku. Jak jsem psal, na pohled je úplně stejná, ale když porovnáš fotky s tou, co mám na autě , všimneš si, že je o něco málo delší, vč. té upínací části - a tam se každý milimetr počítá. Jinak jj, rezne ta koncovka. Přesněji to bude asi povrchová, leštitelná rez, ale očividně se nejedná o nerez, ale jen pochromovaný kov. Holt, to se dalo čekat. To, že je rezavá zespodu mi nevadí, aby se rez opravdu prožrala skrz, trvalo by to léta, takže o to ani tak nejde. Spíše je od odletujících kamínků dost otlučená a v zimních měsících ji pořád musím leštit, protože je pořád narezlá (ne celoplošně, spíše bodově). A vzhledem k té špatné délce upínací plochy bude lepší, když rovnou koupím novou, zase tolik to nestojí :) Upraveno Červen 25, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červen 25, 2014 Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 no je tam cca 5-10mm k dobru, ale taky mi prijde takova vachrlata :D Stavajici koncovku kdyz vytahnes az na konec, nasimulujes kratky uchyceni, tak nedrzi? Ta spona na hadice na me nedela dobrej dojem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 (upraveno) Teď to nechci ani zkoušet, je to tak krátké, že se mi to riskovat nechce. Faktem ale je, že když tu sponu řádně přitáhneš, drží to. Navíc jsem, když jsem montoval tu, co tam mám, nanesl dvousložkové lepidlo na výfuky se směsí kovu, takže mám spoj pojištěný - a totéž bych udělal znovu, jen s tím, že budu mít novou koncovku a pár milimetrů k dobru :) Vachrlatá ale asi bude, materiálově to bude 100% totéž. Bohužel na výběr není, na druhou stranu faktem je, že mimo zimní měsíce (kdy rezne i originál) nerezne a vypadá dobře - jako originál, jen s o něco menším průměrem :) Upraveno Červen 25, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červen 25, 2014 Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 tak posichrovany lepidlem by to melo bejt v pohode, zalezi, jak je to tezky. To je jen jednoplastovy a zvenci pochromovany ne? Neco jako tohle http://www.aliexpress.com/item/Skoda-octavia-1-6-refit-1-8-2-0-special-tail-pipe-double-tube-exhaust-pipe/1878282391.html jo no, pro tenhle typ tlumice je vyber nulovej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Nechápu jak "jednoplastový a zvenčí pochromovaný"? To, co posíláš v odkazu je vlastně identické s tím, co mám na autě. To, co chci koupit, je na pohled stejný typ, ale jak jsem psal, je o něco delší. Je to v rámci možností docela lehké, s tou delší upínací plochou s lepidlem to myslím vydrží hodně, ledaže bych někdy vyloženě tvrdě koncovkou zarval pákou směrem zespodu nahoru, to by pak asi nemuselo vydržet. Ale to je nepravděpodobné a jak jsem něco hledal na netu, všiml jsem si, že je upínací délka u mnoha aut opravdu hodně krátká a taky to drží (bez lepidla) jen na té stahovací sponě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Červen 25, 2014 Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Prilep na to magnet a hneď budeš múdry ,ak spadne tak to je Nerez ak sa slabo pridrží tak to je mačací nerez a ak sa prilepí a nespadne tak to je pochromované železo . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Pravda - to zkusím Ale tipuji, že se magnet chytí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Červen 25, 2014 Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Si tipnem žeeee spadne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Zítra vyzkouším, pokud si vzpomenu a dám echo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Červen 25, 2014 Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Dobe ale pochvala máš to pekné napr. tie poťahy sa mi veľmi páčia ale aj celé autíčko je v super stave jek introš tak extrer ,chcel som si kúpiť taký istý spínač svetiel ako máš ty ale že vraj to na rok 2004 ako mám ja nepasuje kvoli tej elipse okolo spínača tak ma to neuveriteľne s..e 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Moc děkuji za slova chvály, těší mě, že se líbí Ten kroužek spínače neseděl ani u mě, musel jsem ho měnit za originál kroužek (taková menší skládačka) - jinak je u 2004 i 2012 všechno stejné, takže se toho neboj a kupuj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Červen 25, 2014 Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Dík idem do toho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červen 25, 2014 Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 jednoplášťový, prostě jeden plech :) na tý fotce je vidět dovnitř koncovky a je vidět, že to je jen jeden vyprofilovanej plech, tzn. že to je lehký. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Červen 25, 2014 Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Ešte pre uistenie ,netreba meniť tú dekorovú lištu pod spínačom? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Laurin Klement: Přesně tak, je to jen vyprofilovaný plech s několika sváry :) Marián: nene, lišta je u všech ročníků stejná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Červen 25, 2014 Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Posledná otázka: ten spinač čo máš je z Wágena lebo tam je podsvietený na red a Boleslav má zelenú čo s tým???? Ďakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Vyměnit plošný spoj za originál - sedne tam stejně tak a je to to nejjednodušší na celé přestavbě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Červen 25, 2014 Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Ďakujem ti veľmi pekne Bratře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Nemáš vůbec zač 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2014 ...Tak, vzhledem k ne úplně dobrému signálu, který mě postupem času štval víc a víc, jsem po nalakování dnes na auto nahodil méně pohlednou, no zato lépe funkční alternativu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červen 28, 2014 Sdílet Odesláno Červen 28, 2014 Perfektne, mne sa toto paci, uz davno nad sharkom slintam Nafot to na aute. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2014 Neměl jsem s sebou foťák, takže jsem to rovnou nefotil. Kdyžtak během odpolka nafotím pod barákem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Červen 28, 2014 Sdílet Odesláno Červen 28, 2014 i kdyz mas bolero, vypada to hodne podobne jak columbus, neprilakas tim nejake slabsi obcany ??? Me to sice taky asi ceka kvuli HF sade, ale nejlepe bych se tomu vyhnul ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2014 Měl jsem to tak i na staré OII a bez problémů, nejsem v Praze ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Červen 28, 2014 Sdílet Odesláno Červen 28, 2014 To je anténa s passatu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2014 (upraveno) Nene, originál Škodovácká, jen s menší anténkou namísto prutu a nalakoval jsem ji na leskle černou ;) Zde slíbené rychlé foto: Upraveno Červen 28, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Červen 28, 2014 Sdílet Odesláno Červen 28, 2014 vyzerá to parádne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2014 Děkuji Tome :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Červen 28, 2014 Sdílet Odesláno Červen 28, 2014 akurát nebojíš sa že zanikne keď dáš strechu do čierneho lesku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.