Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Né, sundávat se mi to celé nechce. Chci si jen vzít rozbrušovačku a říznout - jen mě napadlo, jestli tím zahříváním, nebo jiskrami nemůže nic vzplanout, motor bude samozřejmě vypnutý.

K odkazu - jedná se o TUTO koncovku. Jak jsem psal, na pohled je úplně stejná, ale když porovnáš fotky s tou, co mám na autě , všimneš si, že je o něco málo delší, vč. té upínací části - a tam se každý milimetr počítá.

Jinak jj, rezne ta koncovka. Přesněji to bude asi povrchová, leštitelná rez, ale očividně se nejedná o nerez, ale jen pochromovaný kov. Holt, to se dalo čekat. To, že je rezavá zespodu mi nevadí, aby se rez opravdu prožrala skrz, trvalo by to léta, takže o to ani tak nejde. Spíše je od odletujících kamínků dost otlučená a v zimních měsících ji pořád musím leštit, protože je pořád narezlá (ne celoplošně, spíše bodově). A vzhledem k té špatné délce upínací plochy bude lepší, když rovnou koupím novou, zase tolik to nestojí :)

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Teď to nechci ani zkoušet, je to tak krátké, že se mi to riskovat nechce. Faktem ale je, že když tu sponu řádně přitáhneš, drží to. Navíc jsem, když jsem montoval tu, co tam mám, nanesl dvousložkové lepidlo na výfuky se směsí kovu, takže mám spoj pojištěný - a totéž bych udělal znovu, jen s tím, že budu mít novou koncovku a pár milimetrů k dobru :)

Vachrlatá ale asi bude, materiálově to bude 100% totéž. Bohužel na výběr není, na druhou stranu faktem je, že mimo zimní měsíce (kdy rezne i originál) nerezne a vypadá dobře - jako originál, jen s o něco menším průměrem :)

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Nechápu jak "jednoplastový a zvenčí pochromovaný"? To, co posíláš v odkazu je vlastně identické s tím, co mám na autě. To, co chci koupit, je na pohled stejný typ, ale jak jsem psal, je o něco delší. Je to v rámci možností docela lehké, s tou delší upínací plochou s lepidlem to myslím vydrží hodně, ledaže bych někdy vyloženě tvrdě koncovkou zarval pákou směrem zespodu nahoru, to by pak asi nemuselo vydržet. Ale to je nepravděpodobné a jak jsem něco hledal na netu, všiml jsem si, že je upínací délka u mnoha aut opravdu hodně krátká a taky to drží (bez lepidla) jen na té stahovací sponě :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...