Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

:D to na 99% ne. Poslední rok a půl jsem nedělal nic, než investoval do auta a už jsem to nebral ani jako radost, ale jakousi povinnost. Ačkoli bylo původně v plánu v červenci za pololetní prémie dokoupit spousty věcí, nakonec jsem se rozhodl koupit si nové hodinky a tablet, což dělá dohromady 40 tisíc - a se zbytkem udělám totéž, co tento měsíc - koupím si něco nového na sebe :)

Až zase budu mít vše, co chci, pak přijde na řadu další postup s autem. Čili možná až na mlhovky, které Váša podle všeho pravděpodobně rozlouskl a pokud ano, předpokládám během července by proběhla montáž, do Žamberku se pravděpodobně na autě už nezmění vůbec nic ;)

Odkaz ke komentáři

Auto je fajn, ale obecně to není priorita, chybí mi toho dost, než abych každou měsíční výplatu cpal pořád jen do auta :)

Ono obecně na něm toho už není tolik. Neberu-li v potaz detaily, hlavní bude zadní difuzor, přední spoiler, ty mlhovky, černá střecha, odtrhová hrana.. Pak už jen kosmetické úpravy, možná dodělávky výbavy, či nový volant.. Takže to nechci vystřílet vše naráz, chci mít pořád co dělat - a ještě několik let nás spolu (doufám) čeká :)

Odkaz ke komentáři

Susha: díky za chválu, ale když neberu v potaz to, že větší kola mít nemohu, jsem s nimi spokojen. Jak píše Marek, nepotřebuji si z auta dělat žehlící prkno a navíc, možná fotky zkreslují, ale lidé se mě ptají, zda jsou to 17", než si všimnou, že jen 16". Takže asi úplně malé nevypadají, ač uznávám, že 17" by byly asi nejlepší :)

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem se docela naštval.. Před více jak měsícem a půl jsem si objednal a zaplatil z webu http://www.dx.com/ LEDky do interiéru. Poněvadž stále nic nepřišlo, přihlásil jsem se a podíval jsem se na stav. Stav je "připraveno k odeslání"! Po měsíci a půl!

Více členů ze SH mělo s těmito stránkami jen dobré zkušenosti - poštovné zdarma, rychlé dodání, vše OK. Já možná budu první, kdo je bude mít špatné. Toto mi fakt nepřijde normální, všude ve světě přes e-bay, či Aliexpress kupuji v jednom kuse a na rozdíl od ČR je zboží odesláno okamžitě (třeba včera jsem si objednával zboží z USA, hned zaplatil přes PayPal a do hodiny mi přišlo potvrzení o odeslání vč. čísla balíku) a nikdy se mi nestalo, že by po takové době čekání zboží nebylo ještě ani odesláno. Oficiální mail nikde uveden nemají, telefonicky jim volat nebudu a online chat, na který jsem se chtěl připojit, nemají k dispozici. Odepsal jsem jim tedy aspoň na mail, který mi tehdy přišel, s potvrzením o přijatí platby a poděkováním za objednávku (přišly mi od nich maily ze 2 adres, jeden z "noreply", druhý už normální z nějakého prodejního oddělení) - tak jsem zvědav, zda jim vůbec přijde a zda dostanu nějakou odpověď.... :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Aha, tak tam jsem se neproklikal - díky, Radime. Napsal jsem jim hned i přes ten formulář, lepší poslat to duplicitně, než třeba možná vůbec.

Nejde o nijak závratnou částku, ale vědět, jak dlouho to bude trvat (snad to vůbec někdy dojde), objednám to raději jinde..

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

..poněvadž jsem trošku přiškrtil investice do auta, zbývá alespoň čas dělat drobnou údržbu a úpravy, na které nebyl dosud čas.

Proto jsem se včera rozhodl mimo dalších detailů, které budu dodělávat ještě dnes, opravit dekor. Poněvadž fólie v jakékoli formě na jakémkoli místě není a nikdy nebude bezúdržbová, vpředu na popelníku se mi vytvořila v pravém horním rohu vzduchová bublina, které se už nechtělo pryč. Fólie tedy šla dolů, nalepil jsem novou + obvyklý lesklý bezbarvý lak, jako všude..

post-28923-0-20463500-1404641293_thumb.jpg

Poněvadž se vzadu na historicky prvním fólií potáhnutém dílu (panel JumboBoxu) vytvořily vlivem horkého počasí rovněž 2 neodstranitelné vzduchové bubliny, rozhodl jsem se opravit také tento díl. Postupem času s proměnami interiéru ale ten karbonový dekor na tomto panelu nepůsobil úplně hodnotně. Proto jsem se včera rozhodl nalakovat jej na leskle černou, jakou jsem již dříve nalakoval rádio a panel klimačky. Dnes bylo hotovo a spolu s karbonovou fólií potáhnutou příčkou a přelakovaným okrajovým plastem matně černým lakem (JuboBox jsem totiž tehdy koupil s celkem dost okopaným plastem) mohl jít panel zpět do auta - splnil má očekávání, jsem spokojen:

post-28923-0-69056900-1404641298_thumb.jpgpost-28923-0-01966900-1404641304_thumb.jpgpost-28923-0-09570100-1404641311_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jakýkoli základ jsem kdykoli kdekoli použil, výsledek nestál za nic a lak byl velmi náchylný k loupání. Kdykoli jsem cokoli lakoval bez základu, lak drží "věčně" ;)

Samozřejmě, že ne. Takového výsledku bez jemného přebroušení a přeleštění nemůžeš nikdy dosáhnout ani lakovací pistolí, vždy by měl povrch lehčí pomeranč. 2K bezbarvý lak je na to lepší a méně náchylný, ale tyto běžně dostupné mají velké sklony vytvářet poměranč ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...