Stickler Odesláno Červenec 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 Taky bych nejraději nevozil na autě reklamu firmy. Je asi stejně smysluplná, jako ty podložky, ale co už, no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Vzhledem k neočekávané dnešní cestě do Krnova jsem zajel na můj oblíbený plácek a udělal pár fotek :) Bohužel jsem neměl čas nabít foťák a při pokusu o vyfocení interiéru mi umřel, no na druhou stranu tam moc není co fotit, je vlastně pořád stejný.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Udelal jsi krasne fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Děkuji, Luki 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Parádní fotky :) taky bych rád něco nafotil ale není na autě co fotit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 super! :) a ty mlhovky jsi odlozil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Děkuji, kluci :) Vždy je co fotit :D Mlhovky: Aktuálně pořád leží u Váši, který v rámci časových možností připravuje zapojení, aby LEDky svítily i jako poziční světla spolu s potkávačkami. Problémem je, že jsem nyní finančně natolik vycucnutý, že do poloviny srpna ani náhodou, možná v druhé polovině srpna "z povinnosti", abych se Vášovi kompenzoval, ale jinak až do září žádné novinky nebudou, na auto teď nejsou prachy.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Povedený fotky :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 To mě těší, děkuji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Good 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Díky :) Jen mě napadlo udělat malé porovnání s fotkami, které jsem na tomtéž místě pořídil loni na podzim. Nevím jen, v jak velkém rozlišení se tady fotky vloží.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Neměl jsi ty zadní lampy tmavé? To si je už Lukáš vzal zpátky nebo co? :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 jo probehl change :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 (upraveno) Jj, Lukášovi jsem je nabídl zpět, já mám jiné plány :) Upraveno Červenec 17, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Ides davat aj ty led zadne svetla ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 Ne, to ne. Mi se ta LED světla zase nelíbí tolik, abych za ně vysolil takové peníze :) Spíše chci jen změnit styl. Jenže jsem to chtěl původně udělat ještě trošku jinak a při pokusu o úpravu LZ světla mi na krajích kryt popraskal. Čili dokud neseženu nějaké levné nepoškozené zadní světlo, na nový styling si ještě počkám.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2014 (upraveno) Tak, poněvadž do mě náš "druhý pan nejvyšší" ve firmě pořád šťoural, že mi kouří jen jedna zadní koncovka a nebyl bohužel jediný (jak jsem to tady rozebíral asi před měsícem), slíbil jsem mu, že to teda napravím a dnes jsem tak učinil. Dalo to trošku práce, ale s výsledkem jsem spokojen - z levé koncovky přirozeně půjde pořád o něco více kouře, než z té pravé, ale kouří už obě a aspoň jsem je mohl narovnat (původně trošku padaly) a zastrčit přesně tak, jak chci :) Originální stav (schválně jsem maximalizoval expozici, aby byl na tom přímém slunci výfuk vůbec vidět): Práce...: Nakonec musel nárazník dolů a to především proto, že jsem nebyl schopen výfuk říznout rovně, dokud nebyl nárazník dole. Neuřízl jsem ho sice nijak extra přesně, no v konečném důsledku je to vlastně úplně jedno. Výsledek: Koncovka drží dost pevně, vyjma samotné svírací spony jsem ještě použil dvousložkové lepidlo a nakonec tmel na výfuky, abych utěsnil stykové plochy, kde přirozeně utíkala trocha par. Upadnout by tedy koncovka snad neměla ani při snaze :) Upraveno Červenec 19, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Červenec 19, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2014 pěkné líbí se mi že nijak netrčí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2014 Děkuji :) Jj, předtím trošku trčela a nebylo to úplně ono, nyní, když je vlastně souběžně s nárazníkem, působí tak nějak přirozeněji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Červenec 19, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2014 přesně tak musím našetřit a koupit ty koncovky také když mám ty dva vývody ale ta cena :D ale tak uvidíme příští měsíc :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2014 Když máš 2 vývody, máš velkou výhodu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2014 ...ještě jsem si zkusil natočit kouřivost, no motor už byl bohužel zahřátý (kvůli schnutí toho tmelu) a tak není vidět skoro nic. Nicméně ke konci videa "vychrchla" vodu i pravá koncovka, což je dobře. Vodu výfuk "vychrchlával" právě kvůli tomu tmelení, musel se před aplikací navlhčit a schnutím tmelu odkapávala další voda :) http://youtu.be/pwHmbFLyxFU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 19, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2014 Leti ti to dost doleva :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 19, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2014 Los perfektos pane jako vzdy ;) takhle jsem to myslel s tou koncovkou fakt super prace ;) libi se mi to Maro nato se vyser! Hlavne ze cudi obe a nelezou jak stupacky pro popelare jako me :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2014 Moc díky, Luki Maro, jasně, vždy to bude více čadit vlevo, má to snazší cestou. Ale ta pravá už bude trochu (tak očekávám z 50%) čadit taky a to je hlavní Navíc jsem nyní mohl ty koncovky trošku zastrčit, předtím to kvůli výfuku nešlo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 19, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2014 (upraveno) Já myslel ze ty vejfuky SOU vlevo :) Mám to nějak takhle.. Upraveno Červenec 19, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2014 Jo tak :) No, to bohužel byly vždy. Mají trošku menší průměr, než origo koncovky a nejsou tak "rozkročené", takže vpravo je větší mezera. Nicméně to mě až tak netrápí, v reálu to ničemu nevadí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 19, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2014 (upraveno) Bratránek ma 1.2 co mas ty ma tu širokou koncovku a lehce to je taky vice vlevo... Upraveno Červenec 19, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 19, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2014 kdyz povolis tlumic vyfuku, tak se s tim da hnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.