Martty23 Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 Tobě taky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 Taky taky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 Tak tak vám taky. P.S. a co ten veterán v té garáži, čekáš až bude mít hodnotu? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 Né, toto je od prarodičů, ta garáž není má :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 Jo a tak. Tak to jo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 Tobe taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 Vše nej nejen do Nového roku pánové od slepic! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 No a ještě takový u nás tradiční Silvestrovský detail: Letos jich moc není, ale zato počet vyšel hezky - 333 :D Každopádně i tak mi to vzalo celé odpoledne. Těším se na tradiční předpůlnoční procházku na opuštěný hrad Hukvaldy a pak hurá na to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 co ten klucina neda vsechno do fotomontaže :D :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 teď tě dostal Mára 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 (upraveno) Tak jsem byl dnes nucen na poslední chvíli přehodit pěkné koberečky za gumové hrůzy, nevím, jak v jiných částech ČR, ale tady se oteplilo tak, že sníh skoro zmizel už dopoledne za svitu slunka, dílo zkázy je však dokonáno s odpoledním vytrvalým deštěm - například u garáže máme potok Upraveno Leden 2, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Máš moc pěknou Octávii panáčku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 To mě těší, moc děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Ja uz mam gumovy hruzy asi mesic a pul od ty doby co se objevil prvni snih. Jinak u nas taky dnes hnus jen samy bahno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Já s tím do poslední chvíle otálel, ale už se to nedalo, ten kobereček bych leda zničil :( Ale co, od doby, co auto stojí na 15" plecháčích, o estetiku stejně nejde :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 No jo to ste vy plechaři Kdyby ses náhodou rozmyslel ohledně těch kol na zimu ze nahodou chces ALU, tak budu mit na prodej moje Vegy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 To fakt ne, to bych si musel doplácet rozdíl za o palec větší pneu (a individuálně s pneuservisem hledat způsoby, jak to udělat neoficiálně), což mi stačí už v létě. Takže pokud někdy koupím alu kola na zimu, tak jen 15" :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Tak se dnes povedlo a konečně jsem si do rádia nahrál úvodní obrázek vlastního návrhu. Velké díky patří Míšovi, který se tak dlouho snažil najít způsob, až se to opravdu povedlo Bohužel je dost světla a mobil umí pobrat akorát tak prach a odrazy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 To je konec fakt, na debilním Columbusovi to nefunguje kde to ma bejt z vyroby a na kenwoodu to jede, to je fakt zlo Ale jinak pekny, promin musel sem si ulevit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 V pohodě, sám podobná "rozčarování" nad jinak samozřejmými věcmi znám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Deni mel sis tam dat Welcome to Stickler's white TFSI ;) Jinak hezké :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Né, mimo fórum se to nepočítá :D Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Reakce na kola: ja mam letni zakladni alu 15" a na zimu plechy 15", takze u me je to jasny:) K tomu logu to reknu asi takhle, VW to nechtelo jednoduse, tak to tam neni, vyvojari si to tam nemuzou dat jen tak pokud to zakaznik neschvali, takze jedina moznost je to uzasny prehravani pomoci dvd:/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 No pokud vím, bylo by lepší " Vitej na palubě" A ne nějaký willkomenn , jinak ten Kenwood vypadá fakt dobře, sedí tam jak prdel na hrnec, ale asi to nebude levná záležitost že? Vím že tady někde bylo psané, že jsi za to dal docela balík, jak za jedničkou octávku f kombíku a f naftě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Je to opravdu dementni v tom Columbovi nechapu kdo to vymejslel, kazdopadne uz se tesim az me to ferda opravi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Děkuji Levné to úplně není, no.. Je to rádio + k tomu musíš pořídit redukci na Canbus a pokud chceš funkci parkovacích senzorů/MF volantu (snad někdy), či zobrazování klimy (u mě bohužel nanic), musíš koupit ještě krabičku. K tomu ještě GPS anténní svod (abych přijímal rovnou tou mou střešní shark anténou) a chystám se na DAB anténní svod + na výměnu té střešní antény za ten vyšší model s příjmem DAB (když už, tak už) no a cena je rázem na 45 tisících. Ze začátku ne vše fungovalo tak, jak má, no až na jednu chybu, která tím vznikla, mnoho chyb opravil upgrade na aktuální verzi + se rádio "rozchodilo" a jsem opravdu spokojen :) Postupně ještě individualizuji prostředí a zvuk a jsem spokojený čím dál víc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Pekne to logo tam vyzera, ako aj u mna Mne sa zda, ze u mne je ten obrazok trochu svetly, ale skusal som to len za tmy, tak uvidim, ako to vyzera cez den :) P.S: GPS antenny zvod clovek nepotrebuje. Pribalena GPS antena, upevnena na priecnik palubovky funguje na jednicku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Tak berte to tak, ze vyvoj columba zacal cca v letech 2004, kdy jsme si napriklad o USB mediich nechat leda zdat, takze bych se prestal tolik divit;) VW nikdy nechtelo posunout vyvoj dal, takze to nebylo z ceho zaplatit, ne ze by to vyvojari neumeli:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.