Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Tak jsem byl dnes nucen na poslední chvíli přehodit pěkné koberečky za gumové hrůzy, nevím, jak v jiných částech ČR, ale tady se oteplilo tak, že sníh skoro zmizel už dopoledne za svitu slunka, dílo zkázy je však dokonáno s odpoledním vytrvalým deštěm - například u garáže máme potok :wallbash:

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Reakce na kola: ja mam letni zakladni alu 15" a na zimu plechy 15", takze u me je to jasny:)

K tomu logu to reknu asi takhle, VW to nechtelo jednoduse, tak to tam neni, vyvojari si to tam nemuzou dat jen tak pokud to zakaznik neschvali, takze jedina moznost je to uzasny prehravani pomoci dvd:/

Odkaz ke komentáři

No pokud vím, bylo by lepší " Vitej na palubě" A ne nějaký willkomenn , jinak ten Kenwood vypadá fakt dobře, sedí tam jak prdel na hrnec, ale asi to nebude levná záležitost že? Vím že tady někde bylo psané, že jsi za to dal docela balík, jak za jedničkou octávku f kombíku a f naftě :)

Odkaz ke komentáři

Děkuji :palec: Levné to úplně není, no.. Je to rádio + k tomu musíš pořídit redukci na Canbus a pokud chceš funkci parkovacích senzorů/MF volantu (snad někdy), či zobrazování klimy (u mě bohužel nanic), musíš koupit ještě krabičku. K tomu ještě GPS anténní svod (abych přijímal rovnou tou mou střešní shark anténou) a chystám se na DAB anténní svod + na výměnu té střešní antény za ten vyšší model s příjmem DAB (když už, tak už) no a cena je rázem na 45 tisících. Ze začátku ne vše fungovalo tak, jak má, no až na jednu chybu, která tím vznikla, mnoho chyb opravil upgrade na aktuální verzi + se rádio "rozchodilo" a jsem opravdu spokojen :) Postupně ještě individualizuji prostředí a zvuk a jsem spokojený čím dál víc :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...