octawa Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 Ahoj zdravím všechny jsem tady nováček tak tedy jako všichni tady představím i tu svojí.Je to rok 2001 Koupil jsem ji v roce 2009 je to 66kw-90hp typ ALH ELEGANCE béžový interiér doplněný komponenty z Laurin a Klement.Je to seriovka jak je videt z fotek plány do budoucna snad asi jen udržet to v co nejlepšim peknym stavu tak jak to je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 Moc pěkná kokta a hlavně ten interier 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 jojo moc pěkná jen jí takle udržuj dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 Hezké, to má paket pro špatné cesty že je tak vysoko? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octawa Odesláno Říjen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 Hezké, to má paket pro špatné cesty že je tak vysoko? To nevím snad proto že jsem vymenil tlumiče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 Ahoj, pěkná, to je Panenský Týnec? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 to záleží spíš na pružinách řekl bych, viděl jsem u sebe... nové tlumiče rozdíl žádný ale pružiny hodně velký. Ale projedeš všady :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octawa Odesláno Říjen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 :D Ahoj, pěkná, to je Panenský Týnec? Jo jo jak to vís :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 Bydlím 3km odtamtud, jednou jsem na tom místě fotil jinej materiál pro jeden erotickej server :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octawa Odesláno Říjen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 Bydlím 3km odtamtud, jednou jsem na tom místě fotil jinej materiál pro jeden erotickej server :-) :D aha jinej material :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 vítej :) Octa vypadá nádherně, je vidět, že o ni pečuješ :) jen tak dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octawa Odesláno Říjen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 vítej :) Octa vypadá nádherně, je vidět, že o ni pečuješ :) jen tak dál Díky tvoje taky vypada hezky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 :D aha jinej material :D JJ a pořádnej :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Ahoj, vitej tady. jak uz vsichni psali moc pekne auti, a interier je super. tak mnoho stastnych km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Vítej tady na fóru, Octa moc pěkná, super výbava a introš je moje krevní skupina ! Jen ta sedačka řidiče si už říká o údržbu. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 hehe, a tos neviděl Martine, jak to vypada vevnitř u mě :D Snad mi na to příští týden zbyde čas, chcu clayovat a voskovat, tak uvidíme. Jinak Octa pěkná, mám taky černou s tímto introšem (Fido říká, že je to kombinace na hovno, na černé je všechno hned vidět a ještě ta béžova vevnitř kde každej flek vynikne , ale co, mně se to líbí ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Omlouvám se za svou upřímnost, ale já jsem pořádkem v autě postižený. Když vezu cokoli špinavéno, nebo jedu ve špinavých montérkách, použiju přehoz přes sedadla, maximálně náklad zabalím a po příjezdu domů dám vše do pucu. Trávím v autě dost času a v tom béžovém a čistém interiéru si připadám jako doma v obýváku, tak se chci dobře cítit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octawa Odesláno Listopad 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Omlouvám se za svou upřímnost, ale já jsem pořádkem v autě postižený. Když vezu cokoli špinavéno, nebo jedu ve špinavých montérkách, použiju přehoz přes sedadla, maximálně náklad zabalím a po příjezdu domů dám vše do pucu. Trávím v autě dost času a v tom béžovém a čistém interiéru si připadám jako doma v obýváku, tak se chci dobře cítit. Je fakt ze je to dost narocny na udrzbu spini se to i od ryfli ale snazim se to nejak udrzovat jak rika kolega me se to libi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.