Tdernux Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Dnes jsem dostal číslo komise...konečně :) 2.0 TSI, manual Kessy Vyhřívané čelní sklo SUNSET Rezerva Columbus Komfortní telefonování Canton - sound systém Paket RS Challenge Front assistant Zásuvka 230 Parking assistant vzadu Osvětlení prostoru pro nohy Inteligent light assistant DAB - digitální příjem V příloze jsou zatím moje návrhy na lehké zvýraznění vzhledu...střechu určitě, pruh na boku chci taky, ale ještě nevím v jakém provedení a pak ještě ty kola...Co vy na to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Hmmm... Závidím a slintám...hlavně ať slouží ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tdernux Odesláno Listopad 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Hmmm... Závidím a slintám...hlavně ať slouží ;) Děkuju, ale to čekání mě asi zabije, jelikož mi bylo včera oznámeno, že Škoda auto asi trochu přepálila cenovou politiku s eresem, a proto budou velmi brzy zdražovat tento model(to už mě netrápí), ale už nyní prodloužili čekací dobu. Důvodem je prý jednak nedostatek dílů plus chtějí z eresa udělat vyjmečnější auto...Nevím co je tím pravým důvodem, každopádně půl roku se mi tedy čekat nechce. Naštěstí mám cestičku, která mi snad čekání trochu zkrátí...Uvidím, no. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 (upraveno) aby to nakoniec s tou ich cenovou politikou nedopadlo tak ako pochovali Fabiu RS.. lebo by mali po svojej výnimočnosti... každopádne držím prsty nech máš tú svoju čo najrýchljšie doma Upraveno Listopad 1, 2013 uživatelem tomiq07 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Pěkný auto . Snad se ho dočkáš ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Sakra já se dostal v konfiguraci na 911 tisíc + prodloužená záruka. Co na tom chtějí zdražovat? Hodně se mi líbí ten černý pruh s červenou linkou, k barvě auta to pěkně ladí a hlavně v kombinaci s dlouhou odrazkou na zádi to vypadá pěkně vyladěně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tdernux Odesláno Listopad 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Jj, tak jsem to přesně zamýšlel, aby to ladilo s tou odrazkou a aby se auto celkově oživilo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Pekné návrhy, bude to krasavica.. S tou červenou linkou na dverách je to skoro dokonalé, ešte by to možno chcelo niečo červené spredu, trebárs vrchnú časť masky.. aj keď to výškovo nebude ladiť k tej bočnej linke a zadným odrazkám.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tdernux Odesláno Listopad 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Pekné návrhy, bude to krasavica.. S tou červenou linkou na dverách je to skoro dokonalé, ešte by to možno chcelo niečo červené spredu, trebárs vrchnú časť masky.. aj keď to výškovo nebude ladiť k tej bočnej linke a zadným odrazkám.. Souhlas s tou přední částí, něco podobnýho má GOLF GTI, každopádně mrkni na ten první obrázek, na masce jsem udělal červené logo VRS. Hlavně to chci udělat tak, aby to pak nevypadalo směšně tzn.pořádně! :) Tuhle barvu si oblíbili i jiní :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maco123 Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Nádherne auto, nech robí radosť :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tdernux Odesláno Listopad 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Pekné návrhy, bude to krasavica.. S tou červenou linkou na dverách je to skoro dokonalé, ešte by to možno chcelo niečo červené spredu, trebárs vrchnú časť masky.. aj keď to výškovo nebude ladiť k tej bočnej linke a zadným odrazkám.. Co tohle? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Ten červený znak na prvej foto si ani nevšimol.. myslím že stačí aj taký detail.. a tá bočná samolepka vyzerá dobre v obidvoch verziách, to už bude na tebe ktorú tam dáš... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Želám čo najkratšie čakanie, aktuálne sa liftback objednáva na január a combi na február, plus platí reštrikcia na liftback max 3 ks a combi max 5 ks na výrobný týždeň. Pre CZ to číslo bude vyššie, ale reštrikcia tam bude istotne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tdernux Odesláno Listopad 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Želám čo najkratšie čakanie, aktuálne sa liftback objednáva na január a combi na február, plus platí reštrikcia na liftback max 3 ks a combi max 5 ks na výrobný týždeň. Pre CZ to číslo bude vyššie, ale reštrikcia tam bude istotne. Zdravím, popravdě jsem to dříve jak v lednu ani nečekal - hlavně aby to nebylo v dubnu. Chtěl jsem ji vzít do Alp a trochu si užít zatáčky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 ja ji potrebuju na 28.7.2014 :D to abych to zacal resit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 jestli si jí nemůžeš prohlédnout a ozkoušet , tak nekupuj :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mishaw Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Nejela tahle krasavice dnes v Kladně? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tdernux Odesláno Listopad 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 jestli si jí nemůžeš prohlédnout a ozkoušet , tak nekupuj :( Máš špatné zkušenosti? Jezdil jsem s automatem se stejným motorem a byla to paráda, až na ten automat! Ten mi v tomto autě vůbec nevyhovoval. Jinak jak jsem už někde uváděl, bude se jednat o služební auto na max 4 roky, takže budu moct později s klidem a nestraně sdělit své dojmy. Nejela tahle krasavice dnes v Kladně? :) Bohužel ještě asi dlouho ne ja ji potrebuju na 28.7.2014 :D to abych to zacal resit :D To už je skoro pozdě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.