Marthy08 Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Ahoj chlapi, nedavno jsem koupil auto a znicehonic se objevili problemy. motor je 2.0 TDI PD 103kw bez DPF, vyrobeno 2006, najeto 240k. Zastudena se motor chveje a vydava hodne osklivej mechanickej zvuk, tak jaksi narazove. Se zeslapnutim spojky se vsechno ztissi. Vetsinou staci ujet par set metru a vsechno se zlepsi. Na zahratej motor (vicemene po ujeti prvnich 5km) auto nema zadnej problem, vyjmecne se obcas trochu zachveje... S chladnejsim pocasim se to zda byt vsechno o neco horsi. Vsechny filtry byli vymeneny a predevsim ten palivovej byl hodne v humusu. Nabizi se ze je spatnej setrvacnik, ale pak to moc nedava smysl, ze kdyz se zahreje tak je ok... Jestli nekdo mate nejakej napad sem s nim prosim. Mel jsem video, ale system mi ho sem nedovoli nahrat, zkusim to s jinou koncovkou.. Dik Marthy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Viděl bych to na ten setrvák....jestli je tam původní a má nalítáno čtvrt miliónu, vsadil bych na něj boty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marthy08 Odesláno Listopad 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 OK taky si myslim ze je to setrvakem. Myslis ze je to urgentni to vymenit, nebo to muze pockat 4-5 mesicu? Nerad bych znicil motor, ale nehodi se mi to delat zrovna hned ted... Dik za nazor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baloo Odesláno Listopad 6, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 Osobne bych vymenil hned. Setrvak menit rovnou se spojkou. Jednoznacne muzes cekat az do doby, kdy se rozleti, ale nikdo neni schopen rict, co se stane. Lepsi je tomuto problemu predejit hned, kdyz jiz o tom vis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.