JardaJunior Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Zdravím Mám pár problému ve své OII rv.2004 2.0TDI 103kw Začal bych výhřevem sedaček...když jsem auto koupil fungovali bez problemu..postupem času občas šli občas ne. Další problém je s park.senzory.Jejich chybu bych popsal tak že jakmile je venku +30 tak fungují bezproblémů, ale je-li třeba dvacet a hodím tam spátečku auto jen dlouze pípne a symbol auta na rádiu se rozsvítí až když spátečku vyhazuju.Jen problikne. A další věc je ovládání rádia STREAM bez mp3 na volantu. Nefunguje vůbec :( Levá strana volantu svítí a pravá ne.Maník předemnou tam měl úplně jiné rádio. Díky za každou radu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 u výhřevu asi KO dečka a u PDC nejspíš nějaké čidlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaJunior Odesláno Listopad 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 A to prestane fungovat i vyhrev na druhem sedadle? Ze nejde ani jedno ? A pokud odeslo cidlo na PDC je nejaky zpusob jak to zjistit nebo navstivit servis ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 jo on nejde ani jeden... tak jedině proměřit, co je KO, u čidel diagnostika 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaJunior Odesláno Listopad 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 A u toho volantu na to ovladani radia te nic nenapada?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 6, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 u volantu také diagnostika 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Listopad 6, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 Jak píše Rolba chce to udělat diag .... Napiš odkud jsi a podle toho ti pak může pomoct někdo z fóra. Brno nebo Vysočina můžu já, Praha Rolbař, Ostrava např. Cosby atd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaJunior Odesláno Listopad 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 Jsem od Plzne kousek. Ktomu je zapotreb nejaka special diagnostika ? Ja mam doma jeste kabel co jsem pouzival u felicie. Jen by to chtelo asi spravny program pac ten muj vag mi na O. ukaze jen chyby na motoru. Ovsem pokud by se nasel nekdo od Plzne nebranil bych se profikovi ktreje vi co a jak ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 kabel máš asi starej, OII potřebuje HEX CAN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaJunior Odesláno Listopad 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2013 Jo já si to myslel, používal sem ho na Felici rv.99 . A náhodou kontakt na někoho kdo dělá diagnostiky kolem Plzně by tu někdo neměl ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 16, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2013 Zkus Ferda25 myslim nekde od strakonic ze je,pokud se nepletu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.