jbakos90 Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Zdar ľudia boží! Dnes som zistil na svojej OII že mi pod kapotu chodí nocovať nejaké zvieratko. Mám všetky plasty na motore zašpinené od blata a je to také rozmachlené, akoby to bolo chvostom... Vedel by mi stým niekto pomôcť? Čo mám urobiť? Je na to sprej alebo niečo??? Nerád by som bol ak by som chcel štartovať a mal by som rozhrýzené káble.. Za každú radu Ďakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 jsou ruzné pachové odpuzovače, pak jsou zvukové a lidové moudro řiká dát tam člověčí pach-vlasy nebo to pochcát ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 namontuj rusicku na kuny a mas klud ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Na fore je tu tema o odpudzovacoch , skus pohladat... Inak ako pisu niektori, tak vlasy nefunguju, najlepsie su asi tie elektricke zazraky. Pokracovat poprosim v existujucej teme. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toshi Odesláno Listopad 16, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2013 Mne nepomohol ani elektricky plasic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 18, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2013 Aky plasic si mal a ake zviera tam chodilo? Niekde na fore je tu o tom dobre prebrata tema, su tam aj doporucene konkretne plasice, ktore inym fungovali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toshi Odesláno Listopad 30, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 Mal som tam toto a aj tak to nepomohlo.Neviem co mi do auta chodi,ale urcite to nie je mys lebo ked som mal este feliciu tak si to hovado nosilo granule od psov do motoroveho priestoru tam kde je motorcek stieracov a ten plasic som mal tam pripojeny.Neviem co to mi chodi do auta ale to co vytlaci zo seba je vecsie ako od mysi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 30, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 Tohle by bylo mnohem horší :o sorry za OT. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Listopad 30, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 tak romane tohle je pech kort u ambulance ale aspoň mohli dát okamžitou první pomoc ikdyž je to hroznej pohled... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.