Guest martaskar Odesláno Listopad 17, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 chci se jenom zeptat při odpojení baterie se mě vymaže kod od rádia nebo ne.Na octavii mám originál rádio.Za odpovědi předem děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luďa Odesláno Listopad 17, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 Kód se z rádia nevymaže, jen ho budeš muset znova zadat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest peter88 Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Chci se zeptat jak se dá zjistit kod do navigace Columbus měl jsem ho v servisce na lístku a ztratil jsem ho a vybyla se mi baterka v aute tak jsem dal jinou a chce to po mě kod , jde to nějak zjistit Proím o pomoc děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Jestli máš Columbus z výroby, tak ti pomůžou v servisu. Jinak cca 1000Kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest peter88 Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Jestli máš Columbus z výroby, tak ti pomůžou v servisu.Jinak cca 1000Kč. tak to nevím já auto takhle koupil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Nepovídej...já když odpojím baterku a opět připojím, kód je v navi, zadávat je třeba, jen kdybych jí vytáhl a dal do jiného auta...jen jestli nás tak trochu nehoupeš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Nepovídej...já když odpojím baterku a opět připojím, kód je v navi, zadávat je třeba, jen kdybych jí vytáhl a dal do jiného auta...jen jestli nás tak trochu nehoupeš :( :D :P :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 S tými originálnymi rádiami je to vcelku divné - ak je v aute presne to rádio, ktoré tam bolo dané vo výrobe, tak po odpojení batérie rádio kód nepýta. Ak ale bolo rádio vymenené za iný kus (je jedno či identický model, alebo za úplne iný typ), po odpojení baterky kód treba zadať 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 ale ne u Columbuse... tam to jde po Canu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 Blbá otázka,ale musím se zeptat...jak zjistím,že tam mám přesně to rádio jako z výroby? Mám tam Streama bez MP3 a nemám k autu žádné kódy a bojím se odpojit baterii... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 vysvětlím to asi takhle.. pokud ti to tam ted hraje tak už nemusíš nikdy zadávat kod.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 Blbá otázka,ale musím se zeptat...jak zjistím,že tam mám přesně to rádio jako z výroby? Mám tam Streama bez MP3 a nemám k autu žádné kódy a bojím se odpojit baterii... V servisu Ti to řeknou, ví co bylo do auta namontováno... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 OK..díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 Chci se zeptat jak se dá zjistit kod do navigace Columbus měl jsem ho v servisce na lístku a ztratil jsem ho a vybyla se mi baterka v aute tak jsem dal jinou a chce to po mě kod ,jde to nějak zjistit Proím o pomoc děkuji DOBREJ POKUS, ALE NA ŠPATNÝM FÓRU ... :angry: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 DOBREJ POKUS, ALE NA ŠPATNÝM FÓRU ... :angry: Aleši: třeba to myslí vážně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 spíš ne, ale úplně vyloučit se to nedá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.