Guest voloda Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 caute,mam 1.8slx automat a blbne mi spiatocka,normalne ju zaradim ,ale auto nechce ist,aj pridavam plyna nic,niekedy sa pomaly pohne,treba vymenit celu prevodovku? pasuje tam aj z ineho auta,vie niekto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jarda_1 Odesláno Květen 22, 2010 Sdílet Odesláno Květen 22, 2010 Ahoj, mam taky automat v 1.8T, najeto 184tis, pri koupi ve 174tis. prevodovka fungovala bez problemu, po cca 2-3 tisicich se objevily potize - autu se za studena nechtelo rozjizdet (na D), obcas koplo pri prerazovani na vyssi stupen. Ted je prevodovka ve stavu, kdy musim par minut cekat, nez se "prohreje" a teprve pak jakoby zacne prenaset silu motoru (v pozici D), nicmene na zpatecku jede hned. Byl jsem se informovat u jedne firmy zabyvajici se vyhradne automatickymi prevodovkami, kde mi bylo receno, ze je prevodovka zrala na repasi (zivotnost je udajne okolo 150tis. km, mene ci vice podle stylu jizdy ridice), duvodem spatnych rozjezdu je pry "zpuchrelost" tesnicich dilu hydrodynamickeho menice (?), coz se projevuje zejmena za studena. Po doporuceni, ze by mohla docasne trochu pomoct vymena oleje, jsem si ho u nich nechal vymenit, nicmene mi prislo, ze se stav spise zhorsil, navic mi zacal z prevodovky kapat olej (hadam, ze se vykaslali na vymenu tesneni kolem vany, ktere se pry musi pri kazde vymene oleje taky dat nove). v nejblizsi dobe, jakmile budou penize, tak jedu na repasi. Vim, ze jsem ti moc nepomohl, jen jsem ti chtel predat neco malo z mych dosavadnich zkusenosti, protoze vim, ze nas tu s automatem v O1 moc neni. Jarda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jarda_1 Odesláno Květen 22, 2010 Sdílet Odesláno Květen 22, 2010 Ted jsem si teprve vsiml, jak je tvuj prispevek stary. Chtel bych se tedy zeptat, jak jsi nakonec dopadl ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jerry.77 Odesláno Leden 1, 2012 Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 Měl jsem taky problém...ale je už vyřešen repasem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jarda_1 Odesláno Leden 10, 2012 Sdílet Odesláno Leden 10, 2012 No já jsem zrovna včera dal auto do servisu s tím, že se i vyndá a zrepasuje automat, tak jsem na to celkem zvědavý, do jakých výšin se vyšplhá cena za repasi ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fycke Odesláno Červenec 24, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2012 Zdravim ja mam o1 1.8T 110kw. Za studena bez problemov ale akonahle sa zohreje tak zacne trhat pri preradzovani z 2 do 3 stupna a niekedy aj z 3 do 4. Pri zaradeni R alebo D bez problemov rozjazd, dokonca aj v kopci. Takze...Asi repas co ? Vymenil som olej,sitko(filter)tesnenie. Cca 100€. Nepomohlo,ziadna zmena. Co a ako dalej. Som z Presova (vychod SR) tu nieje nikto kto by vedel robit, resp. pozriet sa na to. Neviete poradit v blizkom okoli? Diqes vopred. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest KubaMarek Odesláno Říjen 27, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2014 Dobrý den,Chtěl bych se zeptat. Má někdo zkušenost s Octavii 1,6 74kW v AUTOMATU? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.