robino Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 Ahojte, dnes sa mi podarilo zlomit svorkovnicu kabelaze na zadnom cidle xenonu (nie na cidle, ale svorkovnicu kabelaze) na zadnej naprave. Nedari sa mi najst nahradny diel. Prosim poradte, ci existuje nahradny diel, resp. je potrebne vymenit kabelaz. Prosim cisla dielov, resp. priamo linky na internet. Dakujem Robino 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Na svorkovnici nikde nevidno oznacenie (etka cislo)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
robino Odesláno Listopad 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 No skusim pozriet, to ma nenapadlo. Myslel som, ci to niekto nebude ochotny pozriet v ETKE. Uz som ju instaloval do PC asi 5 krat, vzdy mi bohuzial vyhodi nejaku chybu. No skusim pozriet, to ma nenapadlo. Myslel som, ci to niekto nebude ochotny pozriet v ETKE. Uz som ju instaloval do PC asi 5 krat, vzdy mi bohuzial vyhodi nejaku chybu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.