otlak Odesláno Září 20, 2016 Sdílet Odesláno Září 20, 2016 Rádio Bolero a navigácie Amundsen a Columbus umožňujú zobrazenie loga rádiostanice na displeji spolu s jej názvom. Keďže u nás rádiá svoje logá v analógu nevysielajú, je nutné nahrať logá ručne. V prílohe nájdete logá najznámejších staníc. Stačí archív rozbaliť, súbory PNG nakopírovať na SD kartu, túto vložiť do hlavnej jednotky a zvoliť načítanie loga rádiostanice. Výsledok vyzerá nejak takto dobry den chcem vas poprosit mam to nakopirovane na sd karte a v aute mi ukazuje ze neni podporovane medium a jak to vlozim do hlavnej jenotky ???? dakujem za radu mam radio columbus :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kuro_SV Odesláno Leden 17, 2017 Sdílet Odesláno Leden 17, 2017 otlak: skus si pozriet ako mas naformatovanu tu sd kartu ( mala by byt naformatovana na FAT32 ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ratlik Odesláno Leden 27, 2017 Sdílet Odesláno Leden 27, 2017 Zdravim,mam Swinga a bohuzel nemam moznost zvolit v nabidce radia loga radiostanic. Mam smulu, nebo je to otazka softweru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cortez72 Odesláno Únor 23, 2017 Sdílet Odesláno Únor 23, 2017 díky hoši, logá fungujú.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Egeto Odesláno Květen 23, 2017 Sdílet Odesláno Květen 23, 2017 Tak slovenske mate tuto vo verzii 2016, je tam upravene Logo Europy 2 na slovenske, a par log (napr radio Vlna) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matesobart Odesláno Květen 24, 2017 Sdílet Odesláno Květen 24, 2017 Nemate nekdo aktual ty s cernym pozadim? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pogostock Odesláno Listopad 8, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2017 Zdravim,mam Swinga a bohuzel nemam moznost zvolit v nabidce radia loga radiostanic. Mam smulu, nebo je to otazka softweru? IMG_0948.JPG Nie, otazka softwaru to nie je, ale je to otazka verzie hardwaru ... Do 2014/2015 su MIB1 radia ... Bolero, Swing urcite ... mozno aj Amundsen ci Columbus... Potom prislo MIB2 niekedy koncom roka 2015 a to uz s vylepsenym rozlisením displeja a roznymi dalsimi volbami ... ano aj loga stanic, mirror link, smart gate a dalsie veci. Osobne mam Bolero MIB1 a tie loga stanic si obcas aktualizujem ak sa objavi nove radio resp. ho premenuju... no uz vymena za MIB2 Bolero je tzv nemozna, lebo by som musel menit riadiacu jednotku!!! sialenstvo ale aj servis mi to potvrdil aj Mlada Boleslav aj technici od skody atd ... stara znama fraza Made in China 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Standis Odesláno Listopad 19, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2018 neumíte poradit, proč se mi logo stanic zobrazuje v bílém rámečku a nejsou přes celý čtverec? použil jsem i vetší obrázky, ale pořád mi to změnšuje. Mám Bolero z Yetiho. díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.