Přejít na obsah

Ratlik

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    226
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Ratlik

  1. Ratlik

    Octavia IV

    “Holé” RS a začíná na necelých 900tis.Kč, to je nadělení. Než RS, to raději ročního Golfa R. No, přeji ŠA úspěsňá léta :-).
  2. No, tak to je slušný orchestr :-(.
  3. Tak suchý zip od 3M například. Ty rámečky jsou prostě ošklivé.
  4. Ještě by to chtělo rámečky RZ dolů a SPZ přilepit.
  5. Příjde mně to přeplácané doplňky. O tom motoru by to chtělo více informací.
  6. Opravdu krásná barva[emoji106].
  7. Nošovice zavřely ještě dříve jak ŠA a v dohledné době se ještě nerozjedou.
  8. [mention]Dakie [/mention] Zdát se ti to nemusí, ale je to tak :-)). No spíše je to smutné, máš pravdu[emoji106]. Columbus byl za příplatek nebo v paketu “Traveler”
  9. Ne, ty máš Columbus a [mention]Dakie [/mention] má Amundsen.
  10. Samozřejmě, že se dělá pouze jeden Columbus. Dotyčný [mention]Dakie [/mention]nemá Columbus, ale Amundsen.
  11. Máš pravdu, jede totiž za méně. Průměrná rychlost 72km/h není žádná vysoká hodnota. Souhlasím ale s tím, že Tomášovy čísla jsou hodně pěkné v poměru výkon/rychlost/spotřeba.
  12. Ke klasickému clayi se vždy bere lubrikant. No nic, chybama se člověk učí. Sic drahá chyba, ale né nenapravitelná.
  13. Aplikátory na pneumatiky. No, na to ti stačí houbička na nádobí za pár korun.
  14. Pumpy byly problematické i na dieslových O3 před FL. Byla na to i TPI a měnili je na záruku. Samozřejmě jen těm, kdo si přijel, takže opět taková “tajná” akce od ŠA.
  15. Fleet tohle neřeší. Hlavní je, že gumy na 17”ky budou za nižší ceny a v zimě tam půjdou dát plechy
  16. 2014, kterou máme doma a byla vyrobena v únoru nemá ani StarStop, natož rekuperaci, takže tak.
  17. Trpí více, když je konektor zapojený, čili je aktivní rekuperace, která nechává baterii vybíjet a pak dobíjet, nikdy však ne do 100%. Při odpojení dochází ke konstantnímu nabíjení jako u klasických aut. Pokud má někdo nezávislé topení, má baterii AGM, která tyto cykly vydrží déle. Pokud nemá, pak má typ baterie EFB, která tyto cykly snáší hůře a do cca 3let je po ní. Samotnému mi ji měnili v záruce po roce a půl. Škoda montuje EFB z důvodu nižší ceny. Více o tomto tématu na konkurenčním fóru nebo googlu.
  18. To ano, ale to je tak zatím vše. Vypisuje to chybu managmentu baterie, toť vše. Mmchodem - Vyhřivaný volant taky vypisuje závadu již na nových vozech a to skrze na všech modelech. Přesto volant bezchybně funguje.
  19. Vyreklamuj to, jsou si toho vědomi až moc dobře. Vada napříč modely a “kůže” byla dodavatelem nahrazena. Buď ale vklidu, ta se loupe taky :-)). Já už se tomu jen směju, jelikož by člověk furt něco řešil. Jinak volanty.net Doporučuji. Udělají jak volant, řadičku, tak i ručku atp.. A je to poctivá kůže a jako bonus ta vůně :-).
  20. Má to čerstvě zabudované uživatel Beuticek na konkurencnim foru.
  21. Rusáci a Poláci už prodávají odblokované jednotky i displeje. Na Ebayi a Allegru se jich povaluje více než dost. Ceny jsou ale okolo 30tis.Kč +
  22. Jestli nemáš ŠC a Care Connect z výroby, tak nelze.
  23. Dnešní folie dokazou byt casto lesklejsi jak lak samotny. Samozrejme zalezi na zvolene folii, ale rozhodne nezmatnou.
  24. Vybíral bych z originální palety. Cena, velký výběr bazarových kusů, design a kvalita. Na bazos.cz se dají sehnat kompletní sady se zimním obutím za skvělé peníze.
×
×
  • Vytvořit...