dunaj6 Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Zdravim chalani, chystam sa za 300km menit olej, mam doma VAG s lacnym kablom ale na pristrojovku sa napojit viem, ide mi len o nejaky navod resp. vysvetlenie, ake vsetky udaje sa daju editovat teda resetovat vramci servisneho intervalu a kde presne ich vyresetovat (napr. Pristrojovka 17 -> dalsi klik atd atd) pozeral som google a jedno pdfko kde to bolo je uz zmazane tu som tiez takto konkretne nenasiel nic :/ mam asi uz trojkovu komfortku lebo mi ide aj stahovanie okien klucom pri odomykani/zamykani (2002) dik vopred za nejake info :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Listopad 16, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2013 jestli nechceš změnit délku intervalu tak je nejjednodušší vyresetvat to přez nulovací kolík. myslim že ho držíš a zapneš klíček a pak nějak kroutíš doleva a doprava tim kolíkem a ono ti to ukazuje oil a insp a když ho zmačkneš, tak se ti to resetuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Listopad 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2013 uz som to spravil cez vag normalne 17 -> prisposobenie -> 02 na 0 ale chcel som vediet ako sa meni ten interval lebo ked som bral auto tak svietil service a na novy olej bolo najazdene len nejak 6000km tak mi to znamy nastavil tak aby to zacalo svietit po 9tisic... takze nejak sa to urcite da :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.