Přejít na obsah

Mlžení přední skla

boda82

Doporučené příspěvky

Dobrý den,hledal jsem ale odpověď na mojí otázku jsem tu nenašel. Jedná se o to že když teď v zimně přijdu do auta,nastartuji a po chvíli jízdy pustím topení tak z topení jde zápach fridexu(ale jen chvíli) a když to foukne na přední sklo tak se mi hned orosí a to tím způsob že už se teplým vzduchem neodrosí a musím to hadrem všechno setřít. Chci se zeptat jestli někdo neměl stejný problém že mu něco z topení zarošovalo přední sklo. Dškuji Jedná se o outo Octavia r.v. 1999

Odkaz ke komentáři

Sám píšeš, že cítíš fridex, takže tam únik musí být. Nemusí to být nic velkého, za studena to tam trochu teče - kape,když se to zahřeje a zatáhne přestane to, tak to prostě bývá. Nikde jinde než na radiátoru topení to být nemůže, když je to cítit v kabině, jediné místo kde má kapalina něco společného se vzduchem do kabiny auta.

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

prosim vas, podarilo sa vam vyriesit tento problem?

Mam podobny problem, citim fridex len na chvilu hned ako zapnem kurenie + fukanie a to este nejde do auta teply vzduch, kedze prejdem len par metrov. Potom ide do auta uz normalny-cisty vzduch. Okno sa mi nerosi!

ALE ten fridex citim v motorovom priestore po otvoreni kapoty, resp. aj bez otvorenia kapoty v okoli motora, hlavne po zohriati motora. Unik kvapaliny som nikde nenasiel a tiez nevidim miznutie kvapaliny vo vyrovnavacej nadobe - pozorujem pravidelne uz dlhsiu dobu kapalinu v nadobe.

Vedel by ma prosim niekto nasmerovat, kde hladat mozny unik?

Vopred dik za ochotu.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...