Gefro Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Ono na tom niečo bude,že cudzinec by nemal viesť národný tím...ale myslím si že v tomto prípade o cudzinca nejde ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 ja si myslim, ze to nevezme, ze ho z Plzne nepusti. Kazdopadne nejsem priznivcem toho aby narodni tymy trenovali cizinci :-( sa bojíš, že už vyhráme aj v hokeji? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 Futbalistom roka na Slovensku sa stal Martin Škrtel pred Marekom Hamšíkom a tretí bol Juraj Kucka... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 sa bojíš, že už vyhráme aj v hokeji? :D :D :D Tak toho se opravdu nemusi bat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Dnes super výsledok od našich a prvý polčas priam dokonalý výkon ,hlavne mladý Weissík to rozbalil Turecko-SVK 1:2 goly za našich Weiss a Stoch 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Březen 1, 2012 Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 Mám zájem trénovat Slovensko, slyšel šéf tamního svazu od trenéra Vrby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Březen 1, 2012 Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 Tomu rikam fanynka : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Březen 1, 2012 Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 (upraveno) Mám zájem trénovat Slovensko, slyšel šéf tamního svazu od trenéra Vrby U nás sa o tom píše v podobnom duchu,myslím si ,že sa dohodnú a od mája už bude trénovat Slovensko :) Tomu rikam fanynka : jj to je riadna... Upraveno Březen 1, 2012 uživatelem Gefro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Březen 2, 2012 Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 http://www.sport.cz/fotbal/ostatni/clanek/421104-trener-vrba-souhlasil-s-podminkami-slovenskeho-fotbaloveho-svazu.html#hp-sez 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Březen 14, 2012 Sdílet Odesláno Březen 14, 2012 Dnes vynikajúci zápas,Chelsea-Neapol 4:1 pp...dlho som nevidel hrať Chelseu tak dobre :) zaslúžený postup 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Březen 15, 2012 Sdílet Odesláno Březen 15, 2012 Tak to si nemyslim, ze byl zaslouzeny, vcera hrala Neapol celkem obstojne, rozhodne to nebylo jen na jednu branu, kdezto v prvnim zapase v Italii hrala Chelsea upne tragicky. Ale jinak sem chtel aby postoupila Chelsea, takze bych mel byt asi rad ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 http://www.sport.cz/fotbal/evropska-liga/clanek/422228-dalsi-pohroma-pro-anglicky-fotbal-oba-tymy-z-manchesteru-vypadly-z-evropske-ligy.html#hp-sez Bilbao jako respekt ... !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Včera to United nevyšlo :( ...nevidel som na živo,takže neviem posudit priebeh ,ale myslím že si to prehrali už v prvom zápase doma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Neva, aspon, ze uz neni Man City na prvnim miste !!!!!!!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 jj hlavne že sú konečne za nimi ... pri konfrontácii španielskeho a anglického futbalu,myslím hlavne v poslednom období majú jednoznačne navrch Španieli a to aj na klubovej urovni aj repre :) proste ten ich technický,dynamický a prepracovaný model je jednoducho lepší a efektívnejší...no čo už ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 No ... ja bych to videl malicko v necem jinem a to jsou $$$ ktere do toho rvou. Vem si Barca nebo Real ... no na druhou stranu v Anglii City ... to do toho rve taky strasny prachy. Na repre urovni je Spanelsko ted uzasny no ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Isteže sú v tom aj peniaze...ale presne ako si písal Bilbao respekt...tak tam tých penazí nazvyš nieje ,no aspon ich až tak nerozhadzujú a v ich mužstve je to samý Španiel až na nejakú výnimku,alebo dve... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Stačí blbé Bilbao, ktoré je 7. v Primera division a mladučký ManUtd nemá šancu. Keď si vezmem, že Giggs a Scholes sú najlepší tak je to na zaplakanie :( Podľa mňa španielska liga je kvalitnejšia. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Možno je kvalitnejšia ,ale ja sa osobne radšej dívam na tú anglickú...proste mám z toho väčší zážitok,je to proste absolutne odlišný štýl...presne ako píšeš,Giggs a Scholes su najlepšími hráčmi,tak asi niekde bude chyba :( ,ale aj ked sa im v tomto roku na medzinarodnej scene nedarí,stale su pre mna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Mne osobne sa páčilo ako zahral z ang. klubov Arsenal odvetu proti AC Miláno, to bol zatiaľ najlepší zápas, akoby boli Londýnčania nadopovaní, škoda, že to nevyšlo. No u mňa ManUtd je jeden z 2 obľúbených klubov :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 To je super ..,a ten druhý je ktorý????...akurát pozerám vyžrebovanie štvrťfinále LM,tak tí Milánčania majú k...a smolu,zasa Barca,uf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 U me je to jasne : "Once a Gunner, always a Gunner" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 To je super ..,a ten druhý je ktorý???? majú smolu, ale dúfam, že dajú Barcelonu protiútokmi dolu! Prvý je Real, druhý Manchester ...rád si pozriem Arsenal, a po tom čo som bol v Londýne pozrieť kde je Chelsea tak aj tú, ale žeby to bola veľká srdcovka to zasa nie :) ale proti Neapolu to zahrala dobre. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Aj ja vravím,že Chelsea už veeelmi dlho nehrala tak dobre ako proti Neapolu...odkedy prestupil CR7 do Realu tak im tiež fandím,teraz majú fazónu jak hrom...Tak už konečne viem,kto mi tam hadzal Arsenal do podpisu ,že Michale? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 :D ja nic ja muzikant :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Presne tak...muzikant a "gunners"...nooo pekná kombinácia Ale musim pochvalit Rosického za posledné zápasy...stal sa z neho leader,za mna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Jojo souhlas, podle me momentalne jejich nejlepsi hrac, samozrejme s RvP, kteremu to tam neskutecne pada a to sem ho nemel moc v lasce, ale posledni 2 sezony hraje proste neskutecne ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Za to Walcott, za ten plat by mal hrať úplne niečo iné, ale musí to doháňať van Persie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Myslím si že bohužial pre Arsenal van Persie v lete odíde :( ...taká je proste politika v Arsenale,objavit mladeho hráča obrusit jeho kvality a posunut ho za pekny zisk dalej...oni proste bombastické nákupy nerobia a to sa mi na nich páči a hrajú skutočne pekný futbal už od čias Denisa Bergkampa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Ja myslim, ze ho neprodaj, resp doufam ;) Jinak Walcott hral ted proti Newcastlu hodne dobre, byl zvolen jako MOTM o procento pred Rosickym. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.