boristdi Odesláno Listopad 25, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2013 Zdravim. Potrboval bych radu rosvitila se mi kontrolka ESP na OII diagnostika mi napsala čtyri zavady čidlo podelneho zrychleni,snimač tlaku brzd,snimač uhlu řizeni a snimač přičneho zrychleni. Nevite někdo co muže byt přičinou. Diky moc za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vaha Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 nedělal jsi něco s budikama? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boristdi Odesláno Listopad 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 nedělal jsi něco s budikama? Nee nedelal jsem nic zaclo to jen tak a v ten vecer kdyz se to rozlo tak jeste svitil volant a neslo servo,ale to se druhy den spravilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boristdi Odesláno Listopad 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 Nee nedelal jsem nic zaclo to jen tak a v ten vecer kdyz se to rozlo tak jeste svitil volant a neslo servo,ale to se druhy den spravilo. Tak uz je to vyřešeno byl to špatny vipinač na ESP. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.