amon Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Zdravím, ať hledám jak hledám, nikde jsem se neshledal s úspěchem. Zajímalo by mě, jestli někdo máte zkušenosti s přidáním zámkové vložky do kliky, kde předtím zámek nebyl. Konkrétně řečeno, mám novou sadu zámků a na své octavii I combi jsem neměl zámek (zámkovou vložku) u spolujezdcových dveří, nyní ho mám k dispozici a chtěl bych ho tam namontovat, a tak by mě zajímalo, jestli tam je jen nějaká záslepka v klice a nebo jestli je to výlisek jako např.u kliky zadních dveří a kvůli přidání zámku budu muset koupit kliku, která je k tomu uzpůsobená..? Díky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 :):) Da sa to spravit!! ale este musis kupit novy cely zamok-central ktori je prisposobeny na otvaranie cez fabku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
amon Odesláno Listopad 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 A bez něj to tedy nepůjde jo? To je hloupý...A co ta klika? Musím koupit novou nebo jenom nějak vyndat záslepku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Treba vybrat len zaslepku a dat tam fabku-vlozku zamku!!! Ale pokial nevymenis zamok-central tak to nebudes vediet otvarat cez kluc. :palec: Vyber zaslepku a pozri sa ci nemas nahodou zamok-central na kluc.;) Mozno predosli majitel tam mal zamok a dal tam len zaslepku.:D:rolleyes: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Listopad 30, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 Já bych si tu přihřál svojí polívčičku ... koupil jsem auto které má všechny zámky vylámané, zřejmě několik pokusů o krádež. Jde nějak vyrobit nebo opravit tyto zámky aby fungovali na původní klíč ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
amon Odesláno Listopad 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 Tak smůla...konečně se mi to povedlo odmontovat a ačkoliv jsem při výměně zámku dával v servisu požadavek na zámek s centrálním zamykáním, vložit tam fabka nejde:-( takže buď mi tam dali jiný a nebo to prostě nebyl správně řečený požadavek :-/ každopádně děkuji za pomoc :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Listopad 30, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 Já bych si tu přihřál svojí polívčičku ... koupil jsem auto které má všechny zámky vylámané, zřejmě několik pokusů o krádež. Jde nějak vyrobit nebo opravit tyto zámky aby fungovali na původní klíč ? :D Ano ide to!!! Poskladat nove zamky-fabky na povodny kluc co je od auta.B) Tak smůla...konečně se mi to povedlo odmontovat a ačkoliv jsem při výměně zámku dával v servisu požadavek na zámek s centrálním zamykáním, vložit tam fabka nejde:-( takže buď mi tam dali jiný a nebo to prostě nebyl správně řečený požadavek :-/ každopádně děkuji za pomoc :-) Treba si zohnat zamok s centralom ktori je na kluc. foto mas hore.B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.