Adam85 Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 Po výměně oleje v převodovce se řazení zlepšilo, ale pořád to není ono...za studena je potřeba při řazení dvojky sila - nic neškrká, nehučí ani nic podobného. Jak se to zahřeje, řadí to pěkně - to by neměl být problém se synchoronem, ne? Na dieselforu jsem se dočetl o tomto: http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/octavia/motor-prevodovka/motorove-dily/7409-unasec-tahla-razeni-skoda-octavie.html , myslíte, že by to mohlo způsobovat to tužší přeřazování za studena? Jak se k tomu unašeči dostat - je potřeba rozdělávat převodovku? Pokud ano, tak "jsem to už vyměnil" - prdím na to. Ale pokud by to šlo nějak elegantně, tak mě to napadlo jako poslední snaha a řazení ala bývalý Passat...Je pravda, že jsem ještě nepromazával mechanismus řazení na převodovce u táhel, ale tomu moc velkou naději na úspěch nedávám...Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 J8 jsem to psal někde na dýzl, mě pomohlo jen stříknout nějaký tento mechanismus. Začal bych jednoduchejma věcma, pak bych se v něčem hrabal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.