Přejít na obsah

Problém s telefonováním v autě !!


Doporučené příspěvky

Mám takovej problém. Mám v Octavce origo Bluetooth a multifunkční volant na kterém mám ovládání telefonu které se zobrazuje na maxi dotu . Telefon Nokia 6220 clasic se mi podařilo spárovat, ale nemůžu dostat do sisitému telefoní seznam. Takže když chci volat tak to musím nadiktovat jen podle telefoního čísla které si samozřejmě nemůžu všechny pamatovat a nebo to musím vytočit na telefonu ale to taky není ono. Chtěl bych si toho daného člověka nalistovat v tel. seznamu a nebo říct jen jméno a aby to volalo samo. Nemůžete mi nekto pomoct ??? Díky :palec:

Odkaz ke komentáři

E66 a udělalo to všechno samo při prvním spárování, dal jsem v telefonu položku vzdálená sim a vše šlape bez problému s ovládáním na volantu nebo přes rádio Bolero. Jen při funkci vzdálené sim si to příchozí sms uloží do kombipřístroje a zůstane tak v autě a telefon o ní neví :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak jste měli pravdu je to telefonem. Moje žena má jinou nokii a ta funguje dobře. Je to škoda že dneska v době když je technika na takové úrovni to nejde na všechny tel. s Bluetooth . No nic novej tel si kupovat nebudu. Asi to vyřešim že si koupim držák a nejdřím to vytočim na telefonu a pak už budu vykecávat přez auto. Díky za vaše rady. :palec:

Odkaz ke komentáři
U některých telefonů se seznam prostě nenačte a jen tak mimochodem, načítá se pokaždé při připojení, ne jen jednou a pak už ne.

 

 

seznam se načítá 1x ,když si po načtení seznamu přidáš číslo, tak tam neni musíš ho dát znovu načíst

Upraveno uživatelem kvaki
Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
Tak jste měli pravdu je to telefonem. Moje žena má jinou nokii a ta funguje dobře. Je to škoda že dneska v době když je technika na takové úrovni to nejde na všechny tel. s Bluetooth . No nic novej tel si kupovat nebudu. Asi to vyřešim že si koupim držák a nejdřím to vytočim na telefonu a pak už budu vykecávat přez auto. Díky za vaše rady. :lool:

 

a povolil si v nastavení bluetooth v telefonu funkci vzdálené SIM, pokud máš rsap... jakou máš teda jednotku v jakém autě? pokud máš nokii se symbianem a jednotku B tak si zkus stáhnout utilitu od Nokie pro stáhnutí telefonního seznamu...

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...
  • o 8 měsíců později...

Ahoj! Mám podobný problém jako (frydak) Zapnu klíč a BT v rádiu se přihlásí k telefonu (iPhone 3g), ale v zápětí se odpojí a konec. Až zase po zapnutí klíče, ale jen přihlásí a odhlásí. Vše fungovalo OK, ale někde nastala zrada?! Má někdo nějakou radu? Díky!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
    • Dveře, jako že plech určitě stejný, ostatní věci jako zámek, spouštění okna a řj už mohou být jiné. Ale to se přehodí.
×
×
  • Vytvořit...