Oskar1 Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 Mám takovej problém. Mám v Octavce origo Bluetooth a multifunkční volant na kterém mám ovládání telefonu které se zobrazuje na maxi dotu . Telefon Nokia 6220 clasic se mi podařilo spárovat, ale nemůžu dostat do sisitému telefoní seznam. Takže když chci volat tak to musím nadiktovat jen podle telefoního čísla které si samozřejmě nemůžu všechny pamatovat a nebo to musím vytočit na telefonu ale to taky není ono. Chtěl bych si toho daného člověka nalistovat v tel. seznamu a nebo říct jen jméno a aby to volalo samo. Nemůžete mi nekto pomoct ??? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 E66 a udělalo to všechno samo při prvním spárování, dal jsem v telefonu položku vzdálená sim a vše šlape bez problému s ovládáním na volantu nebo přes rádio Bolero. Jen při funkci vzdálené sim si to příchozí sms uloží do kombipřístroje a zůstane tak v autě a telefon o ní neví 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 rozchodit tu u OII byva obcas docela peklo, zalezi jakou mas BT jednotku, nektere fugujou na brnk k nekterym je potreba aby v telefonu bezel SW a u nekterejch pomuze jen vymena jednotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 Při prvním spárování by se měli automaticky ztáhnout kontakty z telefonu do té sady.Zkus odpojit bluetooth a znovu hledat aktivní zařízení a kdyby to nepomohlo tak mi napiš SZ a pořešime to po telefonu.Je potřeba ale abys byl v autě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinO2 Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 Tady je seznam podporovaných mobilů pro origo modul GSM III s BT http://new.skoda-auto.com/SiteCollectionDo...ters/GSMIII.pdf bohužel s jinými mobily to vážně moc dobře nefunguje, mám vyzkoušeno. M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar1 Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 Tak já to teda zkusim. Vymažu z telefonu vyhledaný škoda auto a pak to zkusim znova napárovat. Dneska se říká že všechno dneska jde a přitom dneska nic s ničím nefunguje. Ach jo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar1 Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 díky za seznam. Mám smůlu nůj tel tam není. Ale pokusim se ještě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 U některých telefonů se seznam prostě nenačte a jen tak mimochodem, načítá se pokaždé při připojení, ne jen jednou a pak už ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Listopad 23, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 stejný problém, akorát u E50, mi vyřešila tahle utilitka od Nokia http://europe.nokia.com/get-support-and-so...ia-810/software 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 23, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 stejný problém, tusis jestli jsi mel jednotku A nebo B ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Listopad 24, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 Absolutně nevím, dá se to nějak jednoduše zjistit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 24, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 kouknout po sedadlo spolujezdceco je na jednotce napsano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar1 Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 Tak jste měli pravdu je to telefonem. Moje žena má jinou nokii a ta funguje dobře. Je to škoda že dneska v době když je technika na takové úrovni to nejde na všechny tel. s Bluetooth . No nic novej tel si kupovat nebudu. Asi to vyřešim že si koupim držák a nejdřím to vytočim na telefonu a pak už budu vykecávat přez auto. Díky za vaše rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kvaki Odesláno Listopad 29, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 (upraveno) U některých telefonů se seznam prostě nenačte a jen tak mimochodem, načítá se pokaždé při připojení, ne jen jednou a pak už ne. seznam se načítá 1x ,když si po načtení seznamu přidáš číslo, tak tam neni musíš ho dát znovu načíst Upraveno Listopad 29, 2009 uživatelem kvaki 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kvaki Odesláno Listopad 29, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 Tady je seznam podporovaných mobilů pro origo modul GSM III s BT http://new.skoda-auto.com/SiteCollectionDo...ters/GSMIII.pdf bohužel s jinými mobily to vážně moc dobře nefunguje, mám vyzkoušeno. M. funguje i N97 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 mě to přijde dost nestabilní ptž se mi to občas odpojuje... jakože jedu a nejedou vložte telefon a odpojí se to a za pul minuty se to znovu připojí... dělá vám to taky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 Tak jste měli pravdu je to telefonem. Moje žena má jinou nokii a ta funguje dobře. Je to škoda že dneska v době když je technika na takové úrovni to nejde na všechny tel. s Bluetooth . No nic novej tel si kupovat nebudu. Asi to vyřešim že si koupim držák a nejdřím to vytočim na telefonu a pak už budu vykecávat přez auto. Díky za vaše rady. :lool: a povolil si v nastavení bluetooth v telefonu funkci vzdálené SIM, pokud máš rsap... jakou máš teda jednotku v jakém autě? pokud máš nokii se symbianem a jednotku B tak si zkus stáhnout utilitu od Nokie pro stáhnutí telefonního seznamu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest frydak Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 Ahoj,mě to taky pořád vypadává.Pul minuty to jde a pak se to zase oddpojí a zase připojí a tak je to pořád dokola.Némáte někdo radu proč to dělá.Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 (upraveno) Těžko radit když nepíšeš co tě bolí, doktorovi se taky špatně lečí z diagnózou - jsem nemocný Co třeba říci o jakou jednotku GSM, jaký telefon atd. se jedná? Možná to už na fóru někde je. Upraveno Březen 19, 2011 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest kkarlik Odesláno Listopad 30, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2011 Ahoj! Mám podobný problém jako (frydak) Zapnu klíč a BT v rádiu se přihlásí k telefonu (iPhone 3g), ale v zápětí se odpojí a konec. Až zase po zapnutí klíče, ale jen přihlásí a odhlásí. Vše fungovalo OK, ale někde nastala zrada?! Má někdo nějakou radu? Díky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.