Guest spony Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 zdravim mám problém se světlem na stropě a stahováním okýnek. Dneska jsem zkoušel dát do světla led T10 žárovku a najednou když jsem to chtěl zapnout tak to nešlo. Později jsem si chtěl stáhnout okýnkoazjistil jsem, že ani jedno nejde stáhnout. Nemáte nějaké zkušenosti s tím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Mrkni do pojistkové skříně, bude prasklá pojistka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Pojistka vnitřního osvětlení by neměla mít s oknama asi nic společnýho. Sundej plast pod volantem a jak jsou relátka, tak by tam měla být 30A pojistka na el. okna (u face pozice B1, u předface pozice C1) http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=208 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Ale měla, bude to pojistka č.14 10A. Měl sem ji taky prasklou a nešla okna, vnitřní osvětlení a DO ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 OK , tak to aspoň mají napsat do popisu pojistek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest spony Odesláno Prosinec 10, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2013 díky za informace. Už to mám byla to jen pojistka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.