toshi Odesláno Prosinec 12, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2013 Vedel by mi niekto poradit ohladom nechceneho hosta v aute?Neviem co to je ale mys to urcite nie je.Takto kazdy den nachadzam motorovy priestor a uz sa bojim ze pridem o kable.Do teraz som mal v aute tento plasic ale ako vidiet nie je ucinny.Vedel by mi niekto poredit ako na to?Len nie rady ,,daj tam otravu´´,lebo chovam psov a nechcem o nich prist.Dakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Prosinec 12, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2013 Je to trus nebo co to je? A barva je bílá? Kdyby to byla kuna, tak někdo říká lidské vlasy, jiný zase že to nefunguje. Kamarádka úspěšně zahání kuny psí močí (jako že je nechává očůrávat různé rohy). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toshi Odesláno Prosinec 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2013 To su granule od psov ktore ta potvora nanosila 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Prosinec 13, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2013 Kup novy vonavy stromcek od wunder bau a daj ho do motoroveho priestoru. Alebo kup sprej proti hlodavcom a vystriekaj mot.priestor.B)B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Prosinec 13, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2013 Tak to schválně zkusim ten stromeček a pro jistotu vystříkam motorový prostor sprejem, pač ty kuní mrchy se mi nedávno pustily do tlumení kapoty a nevim, co s tim. Minulou zimu to byla podtlaková hadička k baňce na turbu a já proč to nejede Se vůbec divim, že jim to chutná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toshi Odesláno Prosinec 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2013 Dnes som kupil ten stromcek a dal som ho tam.Tak som zvedavy ci to pomoze. B) A tie chlpy zo psa nepomozu ked si ten parchant ide vziat granule ku psom do voliery. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gaston 1 Odesláno Prosinec 13, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2013 TAKY JSEM VYZKOUŠEL CO SE KDE RADILO A ŽÁDNÝ ÚČINEK.POTOM JSEM NĚKDE ČETL O PACHOVÉ KULIČKY DO WC.POVĚSIL JSEM JE DO MOTOROVÉHO PROSTORU A UŽ TAM NENÍ ŽÁDNÁ STOPA PO KUNĚ.MÁM TO VE DVOU AUTECH A UŽ 3/4 ROKU KLID. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenifer Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 TAKY JSEM VYZKOUŠEL CO SE KDE RADILO A ŽÁDNÝ ÚČINEK.POTOM JSEM NĚKDE ČETL O PACHOVÉ KULIČKY DO WC.POVĚSIL JSEM JE DO MOTOROVÉHO PROSTORU A UŽ TAM NENÍ ŽÁDNÁ STOPA PO KUNĚ.MÁM TO VE DVOU AUTECH A UŽ 3/4 ROKU KLID. muzes hodit nazev kulicek nebo myslis ty vonave co se vesi do wc,muzes na SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 Nez to vsechno poridite, tak tam dejte drcenej pepr a mate klid. To je pro kuny jako kladivem do hlavy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 Tak to taky vyzkouším, zatím tam mám jen ten stromeček a zdá se, že to tu mrchu odradilo. Ale ten pepř tam taky nainsaluju. Co nejvíce těm kunám znepříjemnit pobyt Už mě to fakt štve 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toshi Odesláno Prosinec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 Mne tam asi chodi potkan alebo skrecok.kupil som tie gulicky do WC tak ich idem dat,lebo stromcek som mal polozeny na tej umeline a ked som niekde isiel tak som ho musel vybrat a gulicky niekde prichytim umelou paskou.Dufam ze to pomoze,lebo ked nie tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 Tak to taky vyzkouším, zatím tam mám jen ten stromeček a zdá se, že to tu mrchu odradilo. Ale ten pepř tam taky nainsaluju. Co nejvíce těm kunám znepříjemnit pobyt Už mě to fakt štve :P Tak som mal zas pravdu !!! Ze stromcek pomaha!!!:D:D:) TOSHI: :lool: A co tak ten stromcek zavesit do motoroveho priestoru??? To ta nenapadlo!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toshi Odesláno Prosinec 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2013 2 tyzdne mam tam tie gulicky a ziadna nepozvana nasteva sa neukazala.Konecne pokoj :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Prosinec 23, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2013 asi to je tým predvianočným zhonom :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toshi Odesláno Prosinec 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 Asi ano,lebo vcera som nasiel ten plast nad motorom spinavy a mam tam aj stromcek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toshi Odesláno Leden 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 Tie potvory sa namiesto vrchu nastahovali na plast pod motorom.Dal som aj tam kocku do WC tak uvidim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Leden 16, 2014 Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 Chalani rovnaký problém zatial som našiel len pošmatlaný motor od blata a malé ťapky okolo baterky, aké su tie guličky do WC? su to len tie vonavé alebo to je niečo na prečistenie zachodu ked sa ucpe?? Skúste dať prosím foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.