Přejít na obsah

Tmavé fólie vs. Rakousko

Wlk

Doporučené příspěvky

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte, jak je to přesně s tmavými okny v Rakousku. Mám fólie na zadních oknech + 5 dveře (propustnost 5%).

Slyšel jsem, že pokud tam je atest, tak jim to nevadí, ale na 5 dveřích musí být okno průhledné.

Chtěl jsem jet do Vídně, ale nerad bych platil jejich nepřiměřenou pokutu k našemu platu :)))

Díky za info a komentáře :)

Odkaz ke komentáři

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte, jak je to přesně s tmavými okny v Rakousku. Mám fólie na zadních oknech + 5 dveře (propustnost 5%).

Slyšel jsem, že pokud tam je atest, tak jim to nevadí, ale na 5 dveřích musí být okno průhledné.

Chtěl jsem jet do Vídně, ale nerad bych platil jejich nepřiměřenou pokutu k našemu platu :)))

Díky za info a komentáře :)

ja mam tmave folie vzadu a nikdy žadny problem ani v rakusku ani ve schweici :)

Odkaz ke komentáři

Presne tak, žiadny problém. Ja mám tiež vzadu a na 5tych dverách fólie a žiadny problém som nikdy v AT nemal. Veď pokiaľ viem, tak v únii sa predpisy jednotlivých krajín navzájom rešpektujú a pokiaľ je vozidlo alebo doplnky schválené v niektorej členskej krajine, tak môže jazdiť v celej únii bez problémov.

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Chtěl jsem jet do Vídně, ale nerad bych platil jejich nepřiměřenou pokutu k našemu platu smile.gif))

Díky za info a komentáře smile.gif

Ahoj, před měsícem jsme byli v Rakousku na lyžích...mám O1 komplet zafoliovanou...vzadu s atestem vpředu samozřejmě bez. A upřímně mě ani nenapadlo že by mohl být nějaký problém. Nikdo si nás nevšímal a pokutu jsme také nedostali...takže za mě je to asi o náhodě a o policajtovi na kterého zrovna narazíš. Viz moje poslední technická...frajer mi povídá: "Víte že bych Vás mohl za ty zatmavené skla vyhodit od kontroly?" A pak dodal že to má na svém autě taky a nechal mě být.... :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...