milis258 Odesláno Prosinec 15, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 Ahoj,mám takový problém, teď asi 2 dny se mi po zapnutí klíčku po chvíli rozsvítí symbol že mám prasklou žárovku, když si rozsvítím obrysová světla a pak teprve zapnu klíček tak se symbol nerozsvítí, a poté když obrysové zhasnu a nechám denní světla tak se symbol už také nerozsvítí. Mám denní svícení orig., maxidot nemám, do denních světel jsem dával i nové žárovky, konektory očištěny a stále beze změny :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Prosinec 15, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 v žiarovkách v dennom svietení nie je problém,ale v objímkach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milis258 Odesláno Prosinec 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 mohl by jsi upřesnit přesně co je na nich za problém? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 problém je v samotnej pätici v tej objímke (vypaluje sa)..ŠA ohľadom toho vydala aj TPI ...kedy to máš vyrobené? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.