PapezO Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 Ahoj, zdravim, průběžně koukám zda-li se stává něco podobného i někomu jinému, bohužel však nevim, jak alespon trochu určit závadu. Jde mi o to, že auto při překročení 140km/h spadne do nouzáku, po opětovném nastartování však vše funguje OK. Z kopce je auto schopné jet i víc jak 160km/h bojužel při záběru už ne. 1) jelikož jsem při většině odpovědí našel turbo, známý mi ze spoda alespon překontroloval turbo (prý se to dá zkontolovat ze spodu auta - tyč chodí bez problémů) 2) zkusil jsem vyčistit váhu vzduchu ( žádná změna) 3) před 14 dněma jsem to měl na diagnostice a psalo to chybu P0234 .. Zkusil jsem i tento graf, nevím jestli se dá poznat na něm něco poznat (viz příloha) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Prosinec 17, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 Vyndat a vyčistit turbo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PapezO Odesláno Prosinec 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2013 Neví někdo o někom šikovném ve Praha, Benešov možná i Tábor. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.