Poky Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 Pohodicka.. Skoda jen ze sem mel s sebou mladou, tudiz malo casu.. Priste napravime,,doufam ze v hojnejsim poctu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 (upraveno) Doufam, ze nebudu mluvit jen za sebe, kdyz reknu, ze tohle se proste nedela, panove... Ok, jde o hovno, je to jen blby kafe s par kamaradama, ale je minimalne slusnost alespon napsat a nebo teda zvednout telefon, ze se nedostavite. :( Tohle nas trochu zamrzelo... Kdybych vedel, ze tam budeme 3 a z toho 2 maji jeste neco jinyho v planu a nemuzou se zdrzet delsi dobu, tak bych ani nejezdil. Jinak Pokyho jsem rad poznal, snad se nam to priste vyvede lip Upraveno Prosinec 8, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 Moc se omlouvám že jsem nedorazil, ale byl jsem bohužel pracovně zaneprázdněn. Moc mě to mrzí. Rád bych vás poznal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 Houmiku je mě jasný, že to směřuješ na mě. Bohužel mě volala mamina a musel jsem něco vyřídit ve Veselí a do toho mě chytla klientka, že nějakej problém a řešil jsem to cca do půl osmý. A že jsem nezvedal telefon? Bohužel jsem si všechno nechal v autě pač jsem porád počítal s tím, že pojedu... Jsem holt hrozná sv*ně, vím to o sobě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 :).. Priste .. Poslat SMS trva prumerne inteligentimu cloveku tak 35 sec ;) Jinak kluci pohoda.. Mam pocit ze jsem žofrého uz nekde videl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 Poky: Já vím... dokonce bych to aj Houmikovi zvedl... Komunikoval jsem s ním aj po cestě dom,ale nechal jsem telefony dole v autě a po tej sedmej jsem si říkal že už nemá cenu ani volat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 Ja to nemyslel vazne.. Ja kazdou chvili hledam telefon Neni vsem dnum konec :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 S tím telefonem to bylo směrováno asi i na mě. Ráno když jsem ve služebním autě našel telefon tak jsem na něm měl asi sedm zmeškanejch hovorů a když jsem na to číslo volal zpět vzbudil jsem Houmíka za což se mu ještě jednou omlouvám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 (upraveno) Poky: a kde jsi získal ten pocit? Jinak to byla pohoda. Škoda, že jsem musel jít ještě na schůzi v baráku :-( Upraveno Prosinec 9, 2010 uživatelem jofree 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Prosinec 10, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 Premejslim.. Porad nevim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 10, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 Nepřemejšlej... To bolí.... Jinak teda jsem si vzpoměl že jsem psal Jaryskovi a byl ve středu odpoledne v práci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 10, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 Mirouch: to je v pohode treba dneska jsem vstal az ve 12:05 nejhorsi je, kdyz ti vola nekdo ohledne prace, na kterou si posilal zivotopis a ty do toho zbleptas cerstve vzbuzenej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 10, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 Mirouch: to je v pohode ;) treba dneska jsem vstal az ve 12:05 ;) nejhorsi je, kdyz ti vola nekdo ohledne prace, na kterou si posilal zivotopis a ty do toho zbleptas cerstve vzbuzenej :D :D No to je pak zábavné a veselé :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 Mirouch: to je v pohode :D treba dneska jsem vstal az ve 12:05 ;) nejhorsi je, kdyz ti vola nekdo ohledne prace, na kterou si posilal zivotopis a ty do toho zbleptas cerstve vzbuzenej ;) :D A jeste nemecky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 Myslím že po těch letech co je Honza v raichu je mu celkem jedno jestli na něj po ránu vybafneš česky nebo německy. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 To by mi taky vyhovovalo :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 Jsem rád že umím česky a ještě blekotat nějakou hatmatilkou. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 nekdy mi blbe preskoci a mluvim nemecky na lidi kolem... ted nedavno na jednu slecnu, po chvili me pak mela plny zuby :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 Za mnou jednou stál jeden takovej v Budějicích v Globusu. Chvíli řval německy a pak chíli mluvil česky. Měl jsem ho až po krk už po pěti mimutách. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 sakra, tak ja si dam pozor :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 Neboj tebe znám. Teda aspoň z fotek tady na fóru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Prosinec 12, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2010 Me ta technicka nemcina nici uplne ... Jeste ze se nemci naucili mluvit anglicky :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Prosinec 17, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 Co je s vama.. je tu nejak mrtvo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 17, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 Nic si z toho nedělěj. V hospodě je to taky jak po vymření. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 TAdy je to porád jak po vymření... Až jsem nechápal co se tu poslední dobou dělo... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 Tak ono neni moc co sem psat na sraz se nedomluvime a jinak nevim :) Ja mel dneska k obedu karbanatky a brambory, zitra bude kureci maso :) Jezisek mi prinese letos asi ho*inko v krabici od bot... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 Tak houmiku inzerujes nejakej penzion, tak naplanuj bugr tam ne.. Si vylozene organizacni typ :).. A muzem dat aspon pifko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 U nas se schazime vetsinou v lete, minule tu byla uplna mezinarodni seslost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 To jsi letos tolik zlobil že ti ježíšek naprdí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.