Guest houmik Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 Spooky: uz jo :) jeste kosili, rozmyslel jsem si nejaky kombinace barev pak uz to bude super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 Chlapci i já přeji Vám všem ŠŤASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 my taky prejem hafo stastne ujetych kilometru a vydareny rok 2011 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 26, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2010 Tak chlapci a děvčata nevím jak vy, ale pro mě svátky skončili a nastává tvrdá realita všeního dne. Dneska jsem za celej den neudělal ani prd a od zítřka opět makat do rachoty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 To ja bych se mel zacit hodne ucit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 1, 2011 Sdílet Odesláno Leden 1, 2011 Vše nejlepší v novém roce 2011 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 1, 2011 Sdílet Odesláno Leden 1, 2011 Taky se připojuji a at se všem daří v započatém díle ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 I já přeji jen to nej do nového roku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Dneska jsem v Táboře na "Mareďáku" potkal bílou OII liftback se samolepkou na předním blatníku. Přiznejte se komu patří? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 To vůbec netuším. Takového jsem tu ještě asi neviděl,ale je pravda, že OII sekci moc neprolejzám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 myslim, ze bychom o nem vedeli, ne :) kdyz uz ma samolepku, musi patrit do clubu a to uz by asi videl, ze je tady sekce jizni Cechy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 No zase na druhou stranu Jarysek o sekci JČ ví a taky sem nějak neleze... Ale myslím, že by se určo někde objevil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 Překvapilo mě místo kde má samolepku nalepenou. Kdyby ji měl vzadu jako většina ani bych si ho nevšiml. Příště mu hodím papír s telefonním číslem za stěrač a ať se kouká ozvat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 Jsem v Táboře takřka denně a ještě jsem tu bílou OII se samolepkou neviděl. Měla céčkovou značku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 Tome na Almaru jsem se ještě neptal. Co přesně bys chtěl vědět? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 Jsem v Táboře takřka denně a ještě jsem tu bílou OII se samolepkou neviděl. Měla céčkovou značku? Právě že měla. A jak říkam černou samolepku nalepenou na předním blatníku nahoře před zrcátkem. Čím jezdíš že jsem tě ještě napotkal. Já jezdím většinou během dne červenýma berlingama a nápisem ROSP s.r.o na dveřích nebo nápisem Jaroslav Špicl na zadku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 Právě že měla. A jak říkam černou samolepku nalepenou na předním blatníku nahoře před zrcátkem.Čím jezdíš že jsem tě ještě napotkal. Já jezdím většinou během dne červenýma berlingama a nápisem ROSP s.r.o na dveřích nebo nápisem Jaroslav Špicl na zadku. Když by jsme se tam náhodou potkali, tak poznávací znamení mojeho bílého služebního auta je SPZ bez písmen, jen čísla :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 Pán je lampion? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 Mirouch: Hele asi hlavně ta cena a zda je tam něco co je třeba vyloženě vyměnit nebo tak... A Alešek není lampion.Jen je chudák malonko zelenej no... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Tak co, mejdla, kdy dame nejaky SRAZ a ne to, co se povedlo minule :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Tak to naplánuj a hoď to sem s nějakým datumem třeba za tři tejdny a hlásnem si 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sheff Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 Zdravím pánové, právě jsem objevil tuto sekci....tak se také hrdě hlásím k jihočechům. A všem přeji vše nejlepší do nového roku a mnoho kilometrů bez nehod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 Tak te tu vitam. Doufam, ze az budem poradat nejakej srazek, tak ze se ukazes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 Zdravím pánové, právě jsem objevil tuto sekci....tak se také hrdě hlásím k jihočechům. A všem přeji vše nejlepší do nového roku a mnoho kilometrů bez nehod. Vítej mezi námi krajane :o a i tobě budiž přáno mnoho kilometrů bez nehod :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 (upraveno) Ja mam volno ted jeste tenhle tyden, pak tu 2 tydny nebudu. Pak zase az v unoru... Sheff: ahoj, taky te vitam Upraveno Leden 9, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 Taky tě vítám Sheffe Houmi já osobně bych to viděl až na ten únor. Máme teď docela fofr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 klidne, zadnej problem :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 10, 2011 Sdílet Odesláno Leden 10, 2011 Sheff: Taky tě zdravím a vítám. Kucí tak začněte chlastat actimel a dáme v únoru grilovačku ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sheff Odesláno Leden 10, 2011 Sdílet Odesláno Leden 10, 2011 Jsem pro jakékoliv seznamovací akce, kdekoliv a kdykoliv :P . Grilovačka v únoru? To přeci není problém. Dílna se vždycky najde a tu chvilku u grilu někdo vydží nemýlím-li se. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 10, 2011 Sdílet Odesláno Leden 10, 2011 haha, vtipalci :D ja bych to spis videl zase nekde jako vetsinou v zime :D posezeni v nejaky kavarnicce nebo tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.