Přejít na obsah

Jihočeský kraj

Guest houmik

Doporučené příspěvky

Žabaři. My jsme grilovali mezi svátkama. :lol: Ráno v práci jsme dosltali s parťákem na něco chuť tak honem do krámu pro čerstvou flákotu a naložit. K obědu masíko pivečko. No paráda. :lool:

Přesně :lool: , mluvíš mi z duše :lool:

a kdo se nebojí má v dílně i normální gril bez kamene :D

Upraveno uživatelem Sheff
Odkaz ke komentáři

Mirouch: rad jsem te poznal :palec: Jen Favo nejak protestoval, kdyz jsem jel zpatky, je nejakej divnej :) Octavku vytahuju jen na cesty delsi 15 km :)

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Co zkusit znovu neco zorganizovat, kdyz se nam to minule nepovedlo? :palec: Videl bych to na unor, a protoze mam cely mesic volno, tak je mi jedno, kdy to bude. Zkuste navrhnout nejaky terminy, aby to vyhovovalo vsem, at se to nesvola a nesejdeme se tam zase ve trech. :) Muzete taky hazet navrhy, kde bychom se sesli, ale pocitam, ze na nejaky hodinovy povidani venku to moc nebude.

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
Co zkusit znovu neco zorganizovat, kdyz se nam to minule nepovedlo? :palec: Videl bych to na unor, a protoze mam cely mesic volno, tak je mi jedno, kdy to bude. Zkuste navrhnout nejaky terminy, aby to vyhovovalo vsem, at se to nesvola a nesejdeme se tam zase ve trech. :) Muzete taky hazet navrhy, kde bychom se sesli, ale pocitam, ze na nejaky hodinovy povidani venku to moc nebude.

Já bych udělal tvrďáka, vyparkuju otloukánka ven z garáže a udělal bych grilovačku... ;-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...