Michal70 Odesláno Září 5, 2017 Sdílet Odesláno Září 5, 2017 tvl Ty tam měříš tu rychlost? To udělali kozla zahradníkem :) ??jo vybírám poplatky jak za vysokou tak pomalou jízdu ? Vím jak je to s časem...dejte prostě vědět během zítřka dopoledne kdo přijede ať vím kolik občerstvení natunit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Září 5, 2017 Sdílet Odesláno Září 5, 2017 spooky: to sice ano, ale ja zu ty brzdy ted budu delat potreti a nejak nevim proc mi to porad nefunguje jak by melo. Pred dovolenou to musim vyresit a znas to, tonouci se stebla chyta ;-) michale: pokud se sejdete nejak cca na 18h mel bych stihnout dorazit nejak bud tesne na zacatek nebo pul hodky po, tak jak to vidite? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Září 5, 2017 Sdílet Odesláno Září 5, 2017 Jasný jak to kdo budete stíhat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 5, 2017 Sdílet Odesláno Září 5, 2017 U mě to zatím vypadá dobře. Z Žebrotína jsem se vrátil před chvílí a snad mě zítra majitel nikam nepošle. Ještě se zítra ozvu. Na kolikátou to vidíte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Září 5, 2017 Sdílet Odesláno Září 5, 2017 já zítra bohužel opět zedničím.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Září 5, 2017 Sdílet Odesláno Září 5, 2017 (upraveno) Tak Spooky-to je ve hvězdách,Ozi tak kolem 18hod,Šulda...dělá tajemného a má ze mě strach?.....a vidím že další raději pracuje? Upraveno Září 5, 2017 uživatelem Michal70 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 5, 2017 Sdílet Odesláno Září 5, 2017 Strach nemám, už se totiž dávno nebojím ani čertů, kor když vím, že mi u nich drží fleka :) Jen sem čekal až nahodíte nějakej čas, sleduju to tady a se svejma 20km k Tobě, se lehko přizpůsobím ;) Zejtra mi nezapomeň mávat až pojedu kolem, ráno můžu upřesnit na cca 7:20hod a jestli se bojíš školáků, tak Ti můžu zavolat až se budu kolem poledního vracet abys mohl zamávat v klidu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Září 6, 2017 Sdílet Odesláno Září 6, 2017 (upraveno) Jj,hlidnu z okna....venku je zima ? Upraveno Září 6, 2017 uživatelem Michal70 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Září 6, 2017 Sdílet Odesláno Září 6, 2017 pokud se neco nezmeni a nebo nebudu nekde stat neplanovane tak 18-18:30 jsem u tebe :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 6, 2017 Sdílet Odesláno Září 6, 2017 Já se budu snažít taky... ale nic neslibuji raději... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 6, 2017 Sdílet Odesláno Září 6, 2017 Zato ja nejspíš nedorazim. Pislali me na havárku do Benešova a netuším kdy de vrátím. Kdybych stíhal kafe máš dost? To mi stačí.? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 6, 2017 Sdílet Odesláno Září 6, 2017 Tak já dorazím mezi 18-18:30 tvl Ty tam měříš tu rychlost? To udělali kozla zahradníkem :) ??jo vybírám poplatky jak za vysokou tak pomalou jízdu ? Pánové, až pojedete k Michalovi, dejte si bacha. Na sloupu u baráku, směr od JH, má informační radar aby věděl jak tam kdo prasí, a když není doma, jako právě dnes když sem tudy projížděl v 10:38hod a zrovna s ním mluvil po telefonu, (samozřejmě přes HF) tak si tam pozve Policii aby to vzali za něj a měřili. Sice mě do telefonu upozornil, ale až po tom, když sem řekl že musím zpomalit :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Září 6, 2017 Sdílet Odesláno Září 6, 2017 Tak to abych an te ceduli dal pres 250kmh pak jiz neni mereni relevantni u vetainy radaru. Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 6, 2017 Sdílet Odesláno Září 6, 2017 ty to dáš... Já ti věřím... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Září 6, 2017 Sdílet Odesláno Září 6, 2017 ?rozsah měření a kalibrace radaru do 385km/h takže si konečně kupte auta ????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 6, 2017 Sdílet Odesláno Září 6, 2017 To se ale v tom případě vztahuje i na tebe :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Září 6, 2017 Sdílet Odesláno Září 6, 2017 Zato ja nejspíš nedorazim. Pislali me na havárku do Benešova a netuším kdy de vrátím. Kdybych stíhal kafe máš dost? To mi stačí.? spolehni se...více jak kg :loool: To se ale v tom případě vztahuje i na tebe :lol: ne na dálku vypínám a sem jak kulový blesk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Září 6, 2017 Sdílet Odesláno Září 6, 2017 to nejak dam, zapnu radarovy detektor, abych si overil funkcnost... :-D Michale, si mel rict rovnou, vzal bych CarCOOLku, jen mi nebrzdi tak bych ti asi projel az do obejvaku :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 6, 2017 Sdílet Odesláno Září 6, 2017 Nedávám to, horizontka zemřela a nechce se rozběhnout po dobrym ani po zlým. Asi ji zapálím, hořlavin mám dost?. Snad někdy příště Nedávám to, horizontka zemřela a nechce se rozběhnout po dobrym ani po zlým. Asi ji zapálím, hořlavin mám dost?. Snad někdy příště 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 6, 2017 Sdílet Odesláno Září 6, 2017 Škoda že Ti to nevyšlo. Sice sem odjel brzo, ale pohoštění a pokec super, díky :palec: Někdy příště mi to snad vyjde nadýl ;) PS: tak ta čočka jak sem vám říkal, začala fungovat před chvilkou, jj, v pajšlu to mám přesný jak orloj, 6hod plus minus 30min. Du se vyvětrat na balkón :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Září 6, 2017 Sdílet Odesláno Září 6, 2017 Doufám že se příště sejdem v hojném počtu....chápu jak je dneska uspěchaná doba...hlavně dobře dojeďte domů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 6, 2017 Sdílet Odesláno Září 6, 2017 Dneska byl nějakej den blbec. Nejdřív havárka mašiny a když jsem se vrátil na základnu a chtěl ject domu tak mi chcípla baterka. No na posr.ní. Já se toho kunďáka snad nezbavím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Září 6, 2017 Sdílet Odesláno Září 6, 2017 Jsem v pořádku na pumpě v Berouně a čekám až otevrou, abych popojel domu. Přece jen dojezd 0 posledních 50km nebyl motivační... :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Září 7, 2017 Sdílet Odesláno Září 7, 2017 Jsem v pořádku na pumpě v Berouně a čekám až otevrou, abych popojel domu. Přece jen dojezd 0 posledních 50km nebyl motivační... :-D ?vytáhneš lano a potáhneš auto jako gumovýho kačera 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Září 7, 2017 Sdílet Odesláno Září 7, 2017 Toho jsem se právě bál tak jsem čekal přes 15 minut až si dámy dodělají půlnoční uzávěrku. Ale včera to stalo za to, jsem rád, že jsem zvládl dorazit. A Michale samozřejmě moc díky za pohostinnost. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Září 7, 2017 Sdílet Odesláno Září 7, 2017 Rád vás vždy uvidím, u nás nebo zajedu...hlavní mít dostatek času,je vždy o čem si povídat.......nechce někdo přijet chystám se síct zahradu ???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 7, 2017 Sdílet Odesláno Září 7, 2017 Rád se přijedu dívat jak sečes zahradu, dobře se u toho odpočívá :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 7, 2017 Sdílet Odesláno Září 7, 2017 Taky miluju práci, vydržím se na ni dívat i celé dlouhé hodiny. :smich: Když ji teda nemusím provozovat sám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Září 7, 2017 Sdílet Odesláno Září 7, 2017 Taky miluju práci, vydržím se na ni dívat i celé dlouhé hodiny. :smich: Když ji teda nemusím provozovat sám. To by vám šlo ??,vy dobráci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Září 7, 2017 Sdílet Odesláno Září 7, 2017 Jak jinak [emoji23] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.