Přejít na obsah

Jihočeský kraj

Guest houmik

Doporučené příspěvky

Ty středy pro mě budou horší kvůli práci, ale někdy to snad vyjde.

Jelikož má synek choutky se podívat SEM tak bych se mimo plán sešel někdy o víkendu u Oziho. Ozi, stačí mi pokoj pro tři, snídaně do postele a večer ukolébavka :lol: Nebyl si tam někdy, nebo nevíš jestli to stojí za to?

Odkaz ke komentáři

No, ten lahváč je hodně lákavej ? Asi to dáme s rodinnou až příští rok o dovo, najdu si tam někde v okolí bydlení a spácháme tam toho víc. Ta herna láká i mě, samozřejmě v rámci nostalgie a taky to bude určitě lepší než čumět na Michala jak seče trávu :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Sulda já myslím že nemáš pravdu... Vedení by ti to určitě vysvetlilo... :D :D :D

Myslet znamená hovno vědět :D Vedení se to samozřejmě snaží vysvětlit, ale jelikož sem už velkej kluk, tak je dokážu poslat do patřičnejch míst a práci odvádím téměř v jejich stylu :D Téměř znamená že mám svou úroveň a nevyrábím kriply, tak jako oni ;) Herdek, je čas jít spát :D

Odkaz ke komentáři

Vím jak to chodí, už tuhle práci nějakej pátek dělám a vím co jsou manažeři a majitelé zač. Mašina 100 let za horizontem a chce z ní za týden udělat funglovku. A nenechá si vysvětlit, že takhle to nejde. Dokud jede tak jí honí na max bez sebemenší údržby a pak když mu lehne brečí jak želva. Potom když jí rozebereme tak místo oleje vyškrábáváme jakousi hmotu neurčité konzistence u který se bojíš jestli tě nekousne a hledáš známky počínajícího nového živočišného druhu. Co tam máte v muzeu za exponáty?

Odkaz ke komentáři

jj, pravdu máte samozřejmě oba ;) Máme tu např. Gelebku o čtyři roky starší než sem já, takže sem jí vždy pro jistotu vykal :D Teď zrovna stojím u mrchy (kulostroj) který bych měl taky vykat ale nemá to ani štítek abych zjistil původ :D Bohužel sem musel ze zdravotních důvodů pryč z CNCéček ale s těma dinosaurama je náhodou sranda :D

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...