škodik Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Spooky :( :P :pivo: Jinak vše nej do nového roku a ať vám vaši miláčci bez problému fungují. A hlavně to zdraví ;) :D :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Spooky,Jofree: když budete plánovat nějakou tu kávu tak dejte vědět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 škoda kluci,že je to tak z ruky.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 škoda kluci,že je to tak z ruky.... jo jo škoda ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 (upraveno) ja ted uvidim, jak budu mit pojizdny auto a jak se budu moct dostavit za vama ;) Upraveno Leden 1, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 ja ted uvidim, jak budu mit pojizdni auto a jak se budu moct dostavit za vama ;) snad se nám podaří nějak domluvit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Šak mi se určitě nějak domluvíme ;-) Až budu vědět kterej den tak dám vědět ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 houmik: Nejspíš jeden den pojedu do ČK pro nějaký věci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 Spooky: no vidis, tak se stav 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 TY budeš ještě doma? No dyžtak cinknu a stavím se ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 ja jsem doma jeste cely tyden, ted mam sice auto rozebrany, takze stoji v garazi, ale pesky klidne nekam dojdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 ja jsem doma jeste cely tyden, ted mam sice auto rozebrany, takze stoji v garazi, ale pesky klidne nekam dojdu ty se máš že seš ještě týden doma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 mno, ale ceka me kopa uceni chjo... a taky v pondeli dodelat ten zamek, jestli se to povede, jestli ne, tak se z toho po*eru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 houmik: snad nedavas ten naraznik? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 jofree: nene, mam rozkuchany zadni dvere, musim propajet a promazat zamek, nejak mi drhne, tak aby me to nevypeklo ve Vidni, naraznik nechavam az spolecne s kolama kdyby se ale nasel kupec na muj stavajici, tak bych je vymenil uz ted, ale jinak na to nechvatam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 mno, ale ceka me kopa uceni :( chjo... a taky v pondeli dodelat ten zamek, jestli se to povede, jestli ne, tak se z toho po*eru pokud se to nepovede tak si tam dáš petličku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 Netvor: tak bych musel koupit novy ale mam strach, abych to umel dat zase zpatky vsechno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 no koukam panove, takhle najednou jsme tu dlouho nebyli... Co se domluvit na nejakou tu kavu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 no koukam panove, takhle najednou jsme tu dlouho nebyli... Co se domluvit na nejakou tu kavu? jen si to řekl a jsou všichni pryč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 Netvor: tak bych musel koupit novy ale mam strach, abych to umel dat zase zpatky vsechno :( ty jsi šikovný kluk já ti věřím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 ja jedine az tak nekdy v utery nebo ve stredu, ale v pondeli nemuzu, budu delat to auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 tak co teda ta streda? me to vyhovuje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 muzeme, zatim to vypada, ze mam volno kdyby neco, tak dojedu Fiatem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 a co ten zbytek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Tak budeme předběžně počítat ze středou ;-) Ještě se domluvíme kde a kdy? Já nemůžu ve čtvrtek. Peťo mohl by jsi něco vymyslet dyžtak, když jsi ten ČB ;-) Houmik: NO až pojedu tak se ozvu. Zítra mu budu teprve volat a uvidím na kterej den se s ním domluvím. Ani nevím jestli dopoledne nebo odpoledne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 takže holky já ve středu nemůžu slavíme narozky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 tak zbytek se muze sejit u nas doma a pomoct mi s montovanim toho zamku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Houmi: To neni problem ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 tak co, bando lina... kdyz zitra dokoncim ty dvere, tak bych ve stredu mohl nekam dojet :lool: a vezmu s sebou i Jonase :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 (upraveno) tak skoncime zase v tom Igy? Tentokrat si uz snad budu pamatovat, ze odbocovat se muze pouze do leva... edit: a zase blbe, muze se jen do prava Upraveno Leden 4, 2010 uživatelem jofree 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.