Přejít na obsah

Jihočeský kraj

Guest houmik

Doporučené příspěvky

Jimmi: jooo parkovat se dá aj v Mercury. V Mercury je to zdarma na 2hodiny a v IGI na 3. Ale to je jen detail... ;-)

Co ten Krumlov? Ten by pro vás byl špatnej? Houmík nám určitě rád uvaří kafčo a jiné nápoje... ;-) Jimmi by to měl do ČK taky o kus blíže...

Odkaz ke komentáři

Jimmi: V pohodě. Jde o to jak se vyjádří zbytek. houmík mě včera psal, že by nebyl problém ve středu u nich. Ty by jsi to měl blíže. Teď jde o to co Peťa jestli budou ochotni dojet. Aleš psal že nemůže a Rosťa je na 100% v práglu. A škodík by mohl dojet,ale jestli se mu bude chtít...

Odkaz ke komentáři

No já jsem domluven z Liskym na 14:30. Budeme mordovat ven nějaký věci od něho z auta, a vubec nevím co všechno nakonec, takže ani netuším jestli to bude na hodinu nebo na tři... Tak pak někdy... Mě je to jedno a přizpůsobím se vám. Klidně někde v Krumlově posečkám. Taky teda záleží co ten Houmik jestli nás vezme nebo ne...

Odkaz ke komentáři

sakra, jsem to nejak zapomnel cist :smich: no muzeme sedet u nas a nebo jit tady 7 minut pesky od nas si sednout, auta nechame u penzionu na parkovisti, to je malickost, parkovani na 3 hodiny zdarma :smich: :smich: a cas je mi taky celkem jedno :smich:

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Spooky: ok, ja jsem doma. Ale s tou garazi je to na prd, je tam bordel a navic tam ma tata auto, takze mame smulu, ja jsem musel uz vcera taky vyjet a vsechno jsem to montoval venku v ty zime, fakt parada :smich: jinak auto uz je zase komplet :smich:

Odkaz ke komentáři

Octaviaman: taky bys mohl dorazit zitra, co :palec: bych s tebou hodil rec, jak to vypada s tema vzperama :P

pro ostatni: kdo teda dojede autem a nema kde parkovat, tak to nechate u nas, snad to kazdy najde :D adresu do navi si najdete v odkazu v podpisu

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...