Přejít na obsah

Jihočeský kraj

Guest houmik

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...

:wacko: počítám dobře:termín 4.8.?po obědě jedu ke kámošovy-došli žárovky(bixenony??)má je na motorce a super kolem 14h mě mechanik zkoukne auto před dovolenou a potom za IT(kamarád co se odtrhne od PC)a mě jako laikovy poladí mobil a zálohuje data a vysvětlí další :blink: budu z toho paf a pamatovat si tak desetinu.....mám i když dovolenou volno 5.8. a pak asi do pátku ve Slavonicích na chatě-pracovně.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 3 týdny později...

Ahoj chlapi, jsem z Jindřichova Hradce. Kdyby jste dělali nějaký sraz rád se připojím.

Není problém dojet třeba do ČB :)

A chci se zeptat nemáte někdo zkušest se servisem AutoBejda v Jarošově nad Nežárkou? Dělá věci jenom od Bosche a dnes jsem k němu dal auto na rozvody.

Mějte se Míra

Odkaz ke komentáři

Já bych byl taky spíš pro příští víkend, ikdyž půjdu v sobotu do práce. Ale budu končit ve dvě odpoledne.

S opravou jsem zatím spokojenej, auto je tišší už necuká (cukání nebylo jako nějak hrozné, ale ten napínák byl asi už horší) no napíšou to do servisky jsou autorizovanej nejen pro škodovky, takže paráda :) Je to na obědnání a bylo to odpoledne hotové.

Navíc mají na většinu nebo na všechny druhy oprav normu, takže neplatíte nic navíc. Rozvody například 6,5 hodiny a když mu to bude trvat 10h tak je to mechanika mínus. Což je paráda, že se nevymlouvaj, že to nešlo a podobně a pak zbytečně platíte.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...