Kattegat Odesláno Prosinec 17, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 Prosím Vás, je normální že RS mají uvolněný chladič.. přesně je přichycený zřejmě nahoře a dole odstává, když do něj strčím. Jsem blbec já nebo ten blbec předemnou ho neřichytil zespoda ??? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carloskh Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 cau, hele nedavno jsem prisel na ten samy problem. mel jsem ted auto na mesim servisu, rekl jsem at se na to podivaji a pry to tak ma byt. myslel jsem, ze jsou dole utrzeny nejaky srouby, ale jsou tam jen pryzova luzka, o ktere se chladic opira a je na volno. je prichycen sroubem jen nahore. nevim proc to tak je, ale asi to tak ma byt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Leden 7, 2014 Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 I když to sice není moc tak ale přeci jen dochází k drobné deformaci karoserie když jedete jak čuňata :) proto taky RS mají rozpěrnou tyč aby byly tužší .. chladič je na volno asi možná částečně i kvůli tomuhle aby se při těchto pohybech karoserije nenamáhal kdyby byl uchycen ve 4 rozích .. takhle se může volně pohybovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.