martin131 Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Ahoj, stala se mi taková zvláštní věc - nastartoval jsem auto, chvíli jel a po chvíli jízdy jsem zjistil, že mi neblikají směrovky. Nebylo slyšet žádné dvakání a ani kontrolky neblikaly. Vypnul jsem tedy motor a zkusil blinkry bez klíče v zapalování. Směrovky neblikaly, ale rozsvítilo se vždy jedno světlo. Mám tedy dvě otázky - Stalo se někomu, že nefungovaly blinkry? Po dalším nastartování už začali chodit. Je normální, že bez klíču svítí světla? Auto nemám dlouho, takže jsem možná tuto funkcionalitu jen přehlédl. Děkuji za odpověď. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 A co ti to svítí bez klíčů, parkovačky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin131 Odesláno Prosinec 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2013 Jo tak to nevím, budu muset vyzkoušet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 20, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2013 To, že bez klíčů svítí obrysovky je normální. To už uměla Š100 nebo Š1000 (teď nevím přesně) a je to funkce, když stojíš v noci někde v nepřehledném místě, tak dáš blinkr a na straně kde je zapnutý blinkr, tak ti svítí přední a zadní obrysovka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Prosinec 20, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2013 Měl sem za to že ho ty parkovačky naťuknou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin131 Odesláno Prosinec 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2013 Super, díky :) oťukávám si to auto ještě, takže na takové věci věci přicházím postupně. A nevíte, čím by mohlo být, že najednou při jízdě nefungovaly blinkry? Odchází něco? ŘJ? Nebo třeba nějak špatně při staru naskočila? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Prosinec 21, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2013 asi bych se nebál toho že odchází RJ :D spíš to bude něco jako "dočasná indispozice" :D Pokud se to nebude opakovat tak bych to neřešil. Mě zase jednou cvakalo relé varovných blinkerů ... cvakalo asi 100km a pak to přestalo a už to nikdy neudělalo :) Taky to neřeším .. K. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.