Přejít na obsah

Vytéká chladící kapalina

Guest otipkavasek

Doporučené příspěvky

Guest otipkavasek

Zdravím lidi,

chtěl jsem se vás zeptat na názor, loni se mi stalo na slovensku jak jsem byl na dovolené že když jsem chtěl odjet domů po velkých mrazech, tak sem přišel k autu a při startu svítila teplota, takže jsem si řekl že asi chybí chladící kapalina a doliju ji, no jenže ji chybělo dost hrubo, tak 1,5l. Nevěnoval jsem tomu pozornost, od te doby se to dlouho nestalo ale tedkom se mi to stává celkem často, vždycky dlouho nic a pak najednou vyteče uplně spustu kapaliny, většinou přes noc když mrzne, myslel jsem že to je těsnění pod termostatem, to jsem vyměnil spolu s víčkem i termostatem ale dělá to pořád, jen je mi divné že jen tak jednou za čas prostě. Vypadá to že to teče kolem bloku jak je na tom ten plastový díl. Myslíte že bude stačit vyměnit těsnění, nebo bude třeba měnit celý ten díl? Stalo se to už někdy někomu? Děkuji za rady

Odkaz ke komentáři
Guest otipkavasek

No to si myslím že ne, já si to kontroluju a taky mi to vždycky v servise napíšou na nádobku fixem, byla do -35°C. Je to ale divné no, tak myslíš že tam je někde prasklina a jak je zima tak že se to asi rozevře co?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...