Přejít na obsah

Demontáž airbagu

Ladews

Doporučené příspěvky

Ahojte , mám prosbu. Máte někdo návod jak dementovat airbag na volantu? Mám volant z RS-ka a chci vyndat to srdíčko, ale pro jistotu bych rád věděl co odpojit a jak zpátky napojit aby mi to nevyletělo do obličeje :D nebo spíš neurazilo hlavu. Díky moc :-)

PS: jsem jedinej kdo má nový vzhled stránek??

Odkaz ke komentáři

vytoc volant do strany.. presne o stvrt otacky, nech srdiecko lezi.. zozadu (od palubovky) by mala byt diera, strc do nej obycajny srobovak primeranej velkosti a zapáč srobovak dole (aspon na stvorramennom treba tlacit dole ale to by malo byt to iste..) ked to nebude dole tak to bude hore.. ale to pochybujem... ked ti to odcvakne tak vytoc volant naopak a na druhej strane je to iste.. tiez odcvaknut a vybrat... jedine naco si davaj pozor neodtrhni to odtial lebo to je pripojene kablikom.. ked ti to odcvakne musis to pekne odpojit.. a priprav sa ze po odpojeni airbagu ti bude svietit kontrolka bagov na palubovke a budes ju musiet vymazat VAGom (dufaj ze mas RJ airbagov taku na ktoru sa da púripojit bez toho aby sa odpalila (2000 a 2001 sa montovali tie problemovejsie..) Good luck :D

a vzhlad stranok nabehol cez noc ak som si spravne vsimol :)

//este dobre rada, uvolni aretaciu volantu a vytiahni ho do auta kolko sa da aby ti tam vosiel srobovak :)

a nepáč tam vsetko mozne, skus srobovakom co tam citis.. musis najst spravnu polohu jak ho tam strcit aby si páčil spravne suciastky... ja som to vybral v priebehu 10-15min a to som to skusal uplne na slepo.. len som vedel ze to treba cez tie zadne diery takze by si to mal zvladnut :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak včera jsem oddělal odpojil vypojil a zpátky napojil a chybu mi to nehodilo. Ale je zajímavé, že když sem odpojil a zapojil baterku tak mi zmizla kontrolka motoru (špatná lambda) a já vím, že tam lambda je hotová ale najednou nesvítí :smich::smich: . Takže kdyby jste někdy něco měli na motoru, tak mi to dovezte, já Vám odpojím baterku zpátky zapojím a je to. :smich: Cena 1000 Kč. Jinak teda ten airbag šel opravdu dobře, jen bylo jediné štěstí, že jsem měl druhý volant, kde jsem to viděl.

PS: to dírka ve volantu to chce něco opravdu tenkého klasickej šroubovák jsem tam nedostal. :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...